Favorithotell i London – The Mandeville Hotel

Hotellrum The Mandeville Hotel London

Som alltid när man ska resa till en ny stad, kan det vara svårt att hitta rätt typ av hotell. Alla har olika preferenser på vad som är viktigast – läget, standarden, priset, att de har frukost.

Här kommer ett litet tips på vägen för dig som letar efter ett bra hotellalternativ när du vill resa till London och shoppa loss. The Mandeville Hotel ligger i området St Christopher’s Place, ett par kvarter från Oxford Street, Bond Street och Regent Street. Det är tillräckligt nära för att man kan gå hem och lasta av shoppingpåsarna innan man beger sig ut till butikerna igen.

En personlig favorit i baren är drinken ”The Mandeville Cooler” – en fräsch läskande drink som kyler ner efter en lång dag på stan.
För den som vill gå ”all in” och riktigt skämma bort sig själv, ska man boka ”penthouse suite”. Då får du egen ingång, rymligt sovrum, vardagsrum och en egen 9 m2 terrass med fantastisk utsikt över takåsarna i London.

Vill du läsa om fler mysiga hotell i London, spana in detta inlägg vi skrivit tidigare.

Vilket är DITT favorithotell i London? Lämna gärna dina tips här eller besök vår Facebook sida – Vi älskar London

Boka flyg och hotell till London

Boka flyg till London

Boka hotell i London

Boka weekend till London

Favorithotell i London – The Mandeville Hotel 4.25/5 (85.00%) 8 votes
Det här inlägget postades i England, Hotell, London, Resmål Europa, Storbritannien och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar till Favorithotell i London – The Mandeville Hotel

  1. Pingback: Afternoon Tea i London | Resfeberbloggen

  2. Miriam Widfeldt skriver:

    Jag kan tipsa om ett oerhört fräscht och prisvärt lägenhetshotell med fantastiskt bra läge, mellan Trafalgar Square, Covent Garden och Themsen, med gångavstånd till Leicester Sq, Buckingham, London Eye och Piccadilly. För mer information och bilder, http://www.bortabramenhemma.blogspot.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *