Nöje och nattliv i Barcelona

Sangria i Spanien

Barcelona är ett perfekt resmål för dig som är ute efter både stad och bad. Dessutom är nattlivet otroligt hett med goda drinkar och party från sen kväll till tidig morgon. Här får du tips på Barcelonas hetaste nattliv.

Börja kvällen på en tapasbar

Spanjorerna tycker att du ska äta medan du dricker och det finns många högklassiga restauranger att välja mellan. Varför inte börja på en tapasbar med några goda tapas och ett glas cava eller en kanna sangria? Det finns nästan lika många tapasbarer som invånare i Barcelona, i alla prisklasser och både klassiska rätter och varianter där kocken fått experimentera. Beställ in hur många eller få du vill! En tradition är att mingla mellan flera olika tapasbarer, men har du spanat in en favorit kan det vara bra att kolla om du måste boka bord!
Tips på tapasbarer: Cal Pep, Tickets Tapas Bar, La Pepita

Ät tapas i Spanoen | Resfeberbloggen

När musiken är i fokus

Börja kvällen med att lyssna på musik på en bar, kanske på en med fokus på den katalanska musiken? Föredrar du jazz finns det många mysiga jazzbarer att roa sig på. Ta gärna en plats nära scenen! Flamenco symboliserar Barcelona och en flamencoshow med middag ger dig också en minnesvärd kväll.

 

Trendigt på en takbar

Vi tycker att kanske det bästa stället att njuta av sangria och tapas är på en takbar! Många av de bästa hittar du på lyxhotellens takterrasser som levererar både en fantastisk utsikt över staden och trevliga miljöer för dig och dina vänner.
Tips på takbarer:  W Barcelona, La Isabela at Hotel 1898, Hotel Arts, Ohla Eixample

Meny på La Isabela Hotel, Barcelona.

 

Dansa natten lång på en nattklubb

Vill du dansa natten lång och dricka goda drinkar? Barcelona har många nattklubbar med både heta dj:s, livemusik, techno, house, rock, salsa… Här finns allt!
Tips på nattklubbar: Bikini, City Hall Club

Dansande par.

Strandklubbar hetast på sommaren

Är du här under sommarhalvåret? Då ska du ta sikte mot Barceloneta och strandklubbarna som ligger här omkring. Barcelona har nämligen lyxen att ha både stadspuls och en strand mitt i staden. Utmed stranden hittar du även stadens stora kasino.
Tips på strandklubbar: Opium Barcelona, Carpe Diem Lounge Club (CDLC), Shoko

Ge oss gärna ditt bästa tips!

Boka weekend till Barcelona
Boka flyg + hotell till Barcelona
Boka flyg till Barcelona
Boka hotell i Barcelona
Boka upplevelser i Barcelona

Betygsätt inlägget
Det här inlägget postades i Barcelona, Resmål Europa, Spanien och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *