Musikaler i New York

Times Square i New York.Att gå på musikal på Broadway när du är i New York är nästan ett måste. Musikalerna är av högsta kvalitet och många är prisbelönta och har gått år efter år. Här får du tips på några av alla du kan se!

Frozen

Alla som har barn har nog sett Frost-filmen. Förutom att finnas på kläder, leksaker, böcker och spel finns Frost sedan ungefär ett år tillbaka även som musikal! Detta är den tidlösa berättelsen om de två systrarna Elsa och Anna som lever i en familj med en kall hemlighet. Älskar du musiken så kommer du att bli mer än nöjd för musikalen har dubbelt så många låtar som filmen.
Frozen är 2 och en halv timme och går på St. James Theatre. En biljett kostar just nu från 1 354 kronor.
Boka biljetter

Frozen i New York.

Pretty Woman

Pretty Woman med Richard Gere och Julia Roberts är en av våra mest älskade romantiska komedier genom alla tider! Och garanterat lika bra som musikal med musik skriven av Bryan Adams! Vivian är en prostituerad kvinna som möter affärsmannen Edward och sedan uppstår kärlek likt en askungesaga. Musikalen hade premiär hösten 2018.
Pretty Woman spelas på Nederlander Theatre och är 2 timmar och 35 minuter lång. En biljett kostar just nu från 1 126 kronor.
Boka biljetter

 

Come From Away

Musikalen Come From Away handlar om ett litet samhälle i Kanada som tog hand om de 6579 passagerarna som blev strandsatta i fem dagar efter terrordådet den 11 september 2011. Detta är en berättelse om oväntad vänskap som berör ända in i hjärtat.
Musikalen spelas på Gerald Schoenfeld Theatre och är 1 timme och 40 minuter. En biljett kostar just nu från 702 kronor.
Boka biljetter

 

The Lion King

The Lion King är en fantastisk historia om kärlek, hopp, äventyr och lejonungen Simba som skiljs från sin flock. Här kan hela familjen sjunga med till Hakuna Matata och skratta åt Pumba och Timon. Det är ett färgstarkt drama med många afrikanska rytmer.
Föreställningen spelas på Minskoff Theatre och är 2 timmar och 30 minuter. En biljett kostar just nu från 1415 kronor.
Boka biljetter

Lejonkungen på Broadway i New York.

 

The Cher Show

Är du ett Cher-fan så är detta musikalen för dig! Följ en av världens största popstjärnor genom sex decennier och 35 fantastiska hitlåtar. Den innehåller så mycket Cher att tre kvinnor spelar rollen som henne. Musikalen hade premiär i december 2018.
The Cher Show spelas på Neil Simon Theatre. En biljett kostar just nu från 1 259 kronor.
Boka biljetter

 

King Kong

King Kong har sedan 1933 skrämt oss på filmduken. Skådespelaren Ann Darrow blir kidnappad på Dödskalleön och ska offras till jättegorillan. Handlingen flyttas sedan vidare till New York. Nu kan du se klassikern som musikal med nyskriven musik av Marius de Vires som även gjorde La La Land. Musikalen hade premiär i oktober 2018.
King Kong spelas på Broadway Theatre. En biljett kostar just nu från 613 kronor.
Boka biljetter

Obs! Priset kan ändras!

Har du varit på musikal och hur upplevde du det? Dela gärna med dig!

Boka weekend till New York
Boka flyg och hotell till New York
Boka flyg till New York
Boka hotell i New York
Boka upplevelser i New York

 

Musikaler i New York 5.00/5 (100.00%) 3 votes
Det här inlägget postades i New York, Resmål Nordamerika, USA och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *