Om bloggen och policy

Välkommen till Resfeberbloggen! Vi är en blogg av Resfeber.se, en resebyrå på nätet. Vi lovar förväntan, glädje och pirr i magen! Vi vaknar upp varje morgon och tänker på saker att göra för att din resa ska bli ännu bättre. Känner du för att susa iväg till Prag? Flanera på Paris gator? Eller har problem med att välja hotell i New York? Då hittar du svaren här på bloggen!

 

Redaktionell policy

Bloggen ska inspirera till resor och saker som har med resande att göra. Det är inte en reklamplats och enligt vår policy ska det inte heller förekomma något kommersiellt innehåll bland kommentarerna. Som verksam i resebranschen är du välkommen att dela med sig av dina tips och erfarenheter men då som privatperson. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer av följande karaktär som:

§ 1 är rasistiska.
§ 2 är förtryckande.
§ 3 uppmanar till våld eller kriminella handlingar.
§ 4 innehåller svordomar.
§ 5 består av endast reklam.
Tack för att du respekterar detta!

Allt material som skrivs på bloggen tillhör Resfeber. Vill du använda texter eller bilder så vill vi att du kontaktar oss först på terese.nilsson@resia.se.

Prenumerera på blogginlägg

För att inte missa något är du välkommen att prenumerera på våra blogginlägg. Då får du ett mejl varje gång vi publicerar ett nytt och fräsch inlägg. Detta gör vi ungefär två gånger i i månader. Vi sparar endast din e-post för att kunna skicka dessa mejl till dig och du kan när som helst avprenumerera dig från vår lista.

 

Är du sugen på att boka en resa?

Vi hoppas såklart att våra inlägg ska leda till att du vill upptäcka världen. Är du sugen på att boka en resa eller har frågor gällande din bokning är du välkommen att höra av dig till Resfebers kundservice på order@resfeber.com.

Är du redo?  – Vi ger dig resfeber!