Annons:

Gruppresa Amsterdam

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Amsterdam

En gruppresa till Amsterdam blir aldrig fel. Här slår den härliga atmosfären emot dig så fort du kommer in till staden. Människorna är trevliga och avslappnade, duktiga på engelska och väldigt hjälpsamma. Att kombinera det sprudlande stadslivet med en konferens i Amsterdam är något vi gärna föreslår. Här är det lätt att promenera mellan de olika delarna av staden och vill du känna dig som en riktig Amsterdambo – hyr en cykel och ge dig iväg på upptäcktsfärd.

Vi på Resfeber har ordnat konferenser till Amsterdam i många år och har bra kontakter och kännedom om vad man kan göra. 

Man kan med fördel besöka Holland året om och det finns en uppsjö av spännande saker att göra. En bartenderkurs på House of Bols är en perfekt start på kvällen. Intresserade av
+

konst? Här finns både van Gogh-museet och Rijksmuseet – båda väl värda ett besök. Ta en tur på kanalerna som ringlar sig genom det vindlande gatunätet, se alla vackra fasader och beskåda husbåtarna under en middag eller drink. Det som gör Amsterdam så speciellt och annorlunda är kanalerna. 

De coola barerna och restaurangerna ligger runt Rembrandtsplein och Leidseplein, här finns till exempel en före detta kyrka som är ombyggd till nattklubb. Byggnaderna är byggda på höjden vilket gör hotellen ganska små, vårt tips är att boka din gruppresa till Amsterdam i god tid.

-
Amsterdam från kanalen

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.