Annons:

Gruppresa till Aten

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Aten

Aten - där antiken möter det moderna. Res hit för en konferensresa med obegränsade möjligheter, god mat och tusenårig kultur. Våra engagerade resesäljare ger er tips på roliga teambuildningsaktiviteter eller restauranger ni inte hittar på egen hand. Vi har ordnat många gruppresor till Aten och vi har goda kontakter på plats. 

Greklands huvudstad är utan tvekan en av de mest moderna städerna i Europa. Här möts den antika kulturen med de senaste trenderna i varje gathörn. Oavsett om man planerar en gruppresa med mycket spännande mat eller en konferensresa med historiska förtecken, kan man vara säker på att Aten har något för alla. Med ett nattliv som aldrig sover och utflyktsmål som Akropolis behöver ingen bli uttråkad.

Grekerna säger vad de tycker. Som
+

ursprungsland till själva ordet politik sitter mentaliteten och viljan till att debattera i. Man behöver bara sätta sig på något av alla kaféer så startar strax en konversation. På en gruppresa till Aten passar det bra att ha kvällens aktiviteter på någon restaurang eller uteservering. Det är perfekt att beställa in flera smårätter att dela på när man är större sällskap. Som grupp är det också lätt att få en guidad tur på någon av alla sevärdheter.

Ett självklart stopp på konferensresan är det arkeologiska museet. Här kan man spendera timmar med att gå runt och upptäcka den rika historien vår västerländska kultur härstammar ifrån.

-

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.