Annons:

Gruppresa till Barcelona

Om ni väljer att boka en gruppresa till Barcelona får ni både storstadspuls och strandliv. Efter några timmar på stranden kan man vandra rakt ut i den spanska partynatten.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Barcelona

I Barcelona är människorna avslappnade och tar dagen som den kommer, det är sällan någon stress och man har tid att slå sig ner för en kaffe. Take away-muggar är sällsynta. Missa inte den berömda kyrkan Sagrada Familia som började byggas 1882 och som ännu är en byggarbetsplats och skapas efter Gaudis ursprungliga idé.

Ofta förknippas Spanien med drycken sangria men i Barcelona är det cava som regerar. Kombinera denna bubblande dryck med en spansk matupplevelse och kvällen är säkrad. Vill man uppleva ännu mer av den spanska cavan rekommenderar vi en tur till en närliggande vingård utanför staden.

Våga ta dig utanför turiststråket Las
+

Ramblas och upptäck egna smultronställen, häftiga barer och prisvärda restauranger. Runt Barri Gotic och l'Eixample finns många trendiga barer och här är det alltid livligt. Många av hotellen har dessutom pool- och takterasser – ett härligt plus under sommarhalvåret. Shopping i Barcelona gör ingen besviken men på söndagar får man hitta på något annat, då har affärerna stängt. Fotboll är fortsatt stort i Barcelona, kanske spelas en match på Camp Nou under er vistelse? Fråga oss, vi har biljetterna!

-

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Barcelona guide vid ankomst

Buss och Guide möter er på flygplatsen

Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Barcelona och ert hotell. Om ni vill kan ni...

Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Barcelona och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Utsikt över Gaudis Parc Guell i Barcelona

City sightseeing

Det finns mycket att se i Barcelona och en sightseeingtur är en trevlig start på er resa. Vi rekommenderar en tur på några timmar med en egen buss och guide. Beroende på...

Det finns mycket att se i Barcelona och en sightseeingtur är en trevlig start på er resa. Vi rekommenderar en tur på några timmar med en egen buss och guide. Beroende på vart i staden ni bor, vilken årstid det är och vad ni själva har för önskemål skräddarsyr vi turen för er. Under en vanlig fyratimmarstur passerar gruppen dessa sevärdheter - Plaça de Catalunya, Via Laietana, de gotiska kvarteren, Plaça de Sant Jaume, Villa Olimpica och Port Olimpic. Sedan tar ni er upp till berget Montjüic som erbjuder en panoramautsikt över staden och hamnen.

Utsikt över Barcelona Camp Nou Stadium

visning på fc Barcelonas camp nou

Turen startar i det moderna museet som har en bred samling av föremål från FC Barcelonas historia. Vandringen fortsätter i utrymmen där spelare som Kubala, Cruyff, Maradona,...

Turen startar i det moderna museet som har en bred samling av föremål från FC Barcelonas historia. Vandringen fortsätter i utrymmen där spelare som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola och Ronaldinho rört sig i. Besökarna får känna den sanna Barçapassionen när man rör sig genom omklädesrummen och i spelargången fram till planen varifrån man får en mäktig vy över arenan.  

Dag02

Konferens i Barcelona

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Sagrada Familia

Gaudis Barcelona

Barcelona är känt för den stad där den kände arkitekten Antoni Gaudí levde. Han var en av de största innovatörerna i slutet av 1800-talet och har lämnat...

Barcelona är känt för den stad där den kände arkitekten Antoni Gaudí levde. Han var en av de största innovatörerna i slutet av 1800-talet och har lämnat många skatter efter sig. Denna konstnärliga Artistic Tour of Barcelona startar vid den berömda katedralen La Sagrada Família. Detta byggnadsverk, ritat av Gaudi och påbörjat 1883, är ännu inte färdigbyggt, men är mycket speciellt och vackert och väl värt ett besök. Efter detta fortsätter turen till Gaudis bisarra Park Güell som idag är upptaget som världsarv hos UNESCO. Detta är en offentlig park som är en av Barcelonas mest berömda landmärke. Turen avslutas vid Passeig de Gràcia för att se Gaudís berömda flerbostadshus som La Pedrera och Casa Batlló.

Barcelona Flamenco Show

Tablao Cordobés Flamencoshow

I hjärtat av La Rambla har Tablao Cordobés, Barcelonas viktigaste flamencoklubb, funnits sedan 1970-talet. Under ledning av en familj av passionerade flamencoartister erbjuder denna...

I hjärtat av La Rambla har Tablao Cordobés, Barcelonas viktigaste flamencoklubb, funnits sedan 1970-talet. Under ledning av en familj av passionerade flamencoartister erbjuder denna restaurang shower oftare än någon annan flamencoklubb i Spanien. Maten som serveras på restaurangen är komponerad med förstklassiga lokala råvaror. På Tablao Cordobés njuter ni av en äkta spansk upplevelse. Vi hjälper er med bokningen för hela sällskapet!

Dag03

Barcelona Electric Bike Tour

Electric Bike Tour

En guidad tur på el-cykel är det bästa sättet att uppleva Barcelonas många stadsdelar och fantastiska byggnader på. Turen börjar vid katedralen i Barri...

En guidad tur på el-cykel är det bästa sättet att uppleva Barcelonas många stadsdelar och fantastiska byggnader på. Turen börjar vid katedralen i Barri Gòtic och fortsätter under 2,5 timmar längs Parc de la Ciutadella, genom parker och torg och förbi den vackra stranden. El-cykeln är helt perfekt när du vill utforska Medelhavets kanske vackraste stad.

Placa Reial

På egen hand i Barcelona

Det finns mycket att se och göra i en storstad som Barcelona. Har ni några timmar att spendera fritt så bege er ut på stadens livfulla gator och få ut det mesta av er...

Det finns mycket att se och göra i en storstad som Barcelona. Har ni några timmar att spendera fritt så bege er ut på stadens livfulla gator och få ut det mesta av er resa. Promenera nedför Passeig de Gràcia och besök de exklusiva märkesbutikerna. Ett besök till saluhallen Mercado de la Boqueria på La Rambla är ett måste! Fortsätt vidare i Barri Gòtic till Barcelonas mest välbesökta museum: Museu Picasso.

Barcelona Tapas cooking class

Tapas Cooking Class

Fenomenet “tapas” är synonymt med spansk matkultur och ett måste att prova på när man är i Spanien. Ta med arbetslaget på en teambuilding-aktivitet...

Fenomenet “tapas” är synonymt med spansk matkultur och ett måste att prova på när man är i Spanien. Ta med arbetslaget på en teambuilding-aktivitet där ni samlas i en härlig atmosfär runt spisen och lär er om spansk matkonst. Ni delas in i mindre grupper och med hjälp av en expert tillagar ni egna tapas medan ni njuter av lite lättare snacks och dryck. Självklart avslutar ni matlagningskursen med att äta den mat ni tillagat!

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.