Annons:

Gruppresa till Budapest

Gruppresa till Budapest? Det är en riktigt bra idé. Här finns allt för en lyckad gruppresa, berömda sevärdheter, klassiska termalbad, goda Tokaij viner, mättande gulaschsoppa - till cirka hälften av vad det kostar hemma.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Budapest

Vi rekommenderar ofta en gruppresa till Budapest. Här finns det spännande och omväxlande arkitektur och berömda sevärdheter som Parlamentet, Fiskarbastionen och Hjältarnas torg. Resfeber har lång erfarenhet av att arrangera konferensresor till Budapest och vi ger er gärna ett förslag på vad man kan göra under sin vistelse. Maten är också god och rejäl, en klassisk gulaschsoppa på en ungersk restaurang blir sällan fel. Men här finns också mat med riktigt hög klass, fråga oss om er grupp vill besöka en trevlig och modern restaurang som har en stjärna i Guide Michelin. Här i Ungern produceras vin, det berömda Tokaij-vinet är en hel vetenskap i sig. Andra viner
+

produceras också men i liten skala, för oss nordbor är det ungerska vinet ganska okänt men det är ett desto större äventyr för vinälskare!  Är du mer en kaffedrickare? I så fall är Budapest en succé även där, här är nämligen cafékulturen utbredd. En av de mest kända är Gerbeaud. Gå in i den ståtliga byggnaden som varit café sedan 1800-talet och bli serverad av servitörer i tidstypiska kläder. Vill du hellre gå på ett riktigt tjusigt ställe tycker vi att Café New York är ett måste. Här spelar en pianist ett stycke ungersk musik medan du njuter av atmosfären. Och allt detta till cirka hälften av vad det kostar hemma. På dagtid lyser de gula gamla spårvagnarna upp stadsbilden och på kvällen är det de upplysta fasaderna som man minns när man kommer hem. Att stå på Pestsidan och se Slottet på andra sidan Donau är något man inte glömmer i första taget.

-

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

budapest sightseeing

City Sightseeing

Ni åker bekvämt i buss med guide mellan Budapests alla sevärdheter. Turen börjar på den bergiga Buda-sidan med ett stopp på Gellertberget med en fantastisk utsikt...

Ni åker bekvämt i buss med guide mellan Budapests alla sevärdheter. Turen börjar på den bergiga Buda-sidan med ett stopp på Gellertberget med en fantastisk utsikt över staden och sedan vidare till slottsområdet, där även den berömda Mattias-kyrkan och Fishermen’s Bastion finns. Vi korsar sedan Donau via en av de många historiska broarna och ser på Pest-sidan bland annat parlamentsbyggnaden och åker via Andrassy Aveny till Stadsparken och Heroes’ Square. Avsluta gärna turen med lunch på någon trevlig restaurang, eller varför inte en vinprovning?

Budapest Szechenyi Bath

Besök på Szechenyi bath

Badkultur är mycket karakteristiskt för Ungern, särskilt för Budapest där 123 varma källor tillgodoser ett dussintal bad med vatten. Széchenyibadet i Stadsparken...

Badkultur är mycket karakteristiskt för Ungern, särskilt för Budapest där 123 varma källor tillgodoser ett dussintal bad med vatten. Széchenyibadet i Stadsparken är ett av de största utomhusbaden i Europa, populärt bland både turister och lokalbefolkning. Ett besök på ett bad är den perfekta avkopplande aktiviteten. Här kan ni njuta av flera utomhuspooler, jacuzzi, bastu och ”ångkammare”. Det går även att boka massage och andra behandlingar.

Budapest Opera

BESÖK PÅ OPERAN

Operan i Budapest är en av de största och pampigaste byggnaderna i staden och ligger i UNESCOs världsarvsområde Andrássy Avenue. Operan stod klar 1884 i renässansstil...

Operan i Budapest är en av de största och pampigaste byggnaderna i staden och ligger i UNESCOs världsarvsområde Andrássy Avenue. Operan stod klar 1884 i renässansstil och är rikt dekorerad både på insidan och utsidan. Under denna exklusiva rundvisning får ni höra om operans historia. Om ni önskar kan turen avslutas med en privat konsert i trapphuset, till detta serveras ett glas mousserande vin.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.