Annons:

Gruppresa till Dublin

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Dublin

Vi på Resfeber Grupp & Konferens är särskilt förtjusta i Dublin och tycker att staden är ett perfekt resmål för en gruppresa. Ni gör bäst i att boka Dublin tidigt. Staden bubblar av evenemang året runt, vilket gör att både flyg och hotell bör bokas tidigt. Vi på Resfeber har anordnat konferensresor till Dublin i många år och har goda kontakter på den gröna ön. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

I Irlands huvudstad finns det mycket att se och uppleva och här sveps du snabbt in i den lättsamma stämningen av de vänliga invånarna. Var du än befinner dig i Dublin är det aldrig särskilt långt att promenera, vilket gör det lätt att hålla ihop en grupp.

Irland kallas för den gröna ön men även inne i staden finns det gott om grönska. Runt det historiska Trinity College
+

ligger en park som Dublin University Cricket Club har som hemmaplan och som erbjuder en skönt avslappnande atmosfär.  Shoppar gör du bäst i området runt O´Connell Street, håll utkik efter det iögonfallande monumentet Spire of Dublin så är du på rätt plats. Stans bästa restaurang- och pubområden är kända Temple Bar med huvudgatan Fleet Street där du och ditt resesällskap kan uppleva den irländska pubkulturen – på riktigt. Här drar den glada stämningen i gång tidigt på eftermiddagen och fortsätter in i den irländska natten.

 

-
Gata i Temple bar i dublin

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.