Annons:

Gruppresa till Edinburgh

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Edinburgh

Edinburgh är en perfekt destination för din gruppresa. Staden bjuder på en magnifik miljö, ett rikt kulturliv och massor av nöjen. Edinburgh är en stad som är till för att utforskas på din konferensresa. Från de historiska valven och de smala körfälten i gamla stan till de urbana byarna Stockbridge och Cramond. Här är fyllt av udda, lockande skrymslen som väntar på att utforskas på gruppresan. Varje hörn avslöjar oväntade vyer. Nästan överallt blickar du ut över gröna backar, får en glimt av roströda klippor och blått hav i fjärran. Vi är experter på grupp- och konferensresor och tar gärna hand om er gruppresa från början till slut. 

Edinburgh är dock inte bara sightseeing i de underbart vackra omgivningarna på er gruppresa, utan levererar stort också när det kommer till
+

butiker och har därtill restauranger i världsklass. Här finns ett massivt urval pubar och barer där du med fördel njuter av ett gott glas öl.

En häftig upplevelse på din konferensresa till Skottland är ett besök till den forntids-inspirerade restaurangen Timberyard. Här äter man vid gamla träbänkar bland pelare i gjutjärn och exponerade bjälkslag i taket. Maten är inspirerad av slow food-trenden och tonvikten ligger på lokala råvaror från odlare i trakten.

 

-
Edinburgh gruppresa

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.