Annons:

Gruppresa till Köpenhamn

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Köpenhamn

Det är inget snack om att kontinenten börjar i Danmarks huvudstad, det känns att man är närmare Europa när man är i Köpenhamn. En perfekt stad för en gruppresa. Här får ni en paus i en lagom annorlunda stad och ska ni på konferens är det också en lagom lång resa. Varje år arrangerar vi många konferensresor till Köpenhamn och Danmark och vi är experter på att sy ihop det perfekta programmet. Kontakta oss för en offert redan idag. 

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

Här kan ni bara strosa runt och ta det lugnt eller kanske hyra cyklar och ta er runt för egen maskin. Ta sikte mot Pilestræde, en bra gata för att shoppa dansk design. Ta er vidare mot
+

Jægersborggade, en av de hippaste gatorna i Köpenhamn just nu. Här hittar du runt 40 intressanta butiker varav en är en helt ekologisk inredningsbutik. På vinbaren Terroristen kan ni ta ett stopp och prova naturligt framställda viner från Slovenien och Italien. Ett av stans coolare utelivskvarter är Ködbyen, slakthusområdet – här öppnar många nya trendiga ställen hela tiden. Men de pittoreska hamnkvarteren i Nyhavn är också väldigt populära. Hitta en uteservering och slå er ner med en lokalbryggd öl och ett smörrebröd och titta på folk. Köpenhamn har dessutom norra Europas bästa flygplats, att resa till och från Kastrup är inte besvärligt alls. Snarare gör det inget om man kommer en timme för tidigt för det finns gott om trevliga caféer och bra butiker.

-
Nyhavn i Köpenhamn i kvällsljus

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

City Sightseeing

Denna tur börjar med en sightseeing runt de kända sevärdheterna Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet och Christiansborg. Sedan fortsätter turen till den gamla...

Denna tur börjar med en sightseeing runt de kända sevärdheterna Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet och Christiansborg. Sedan fortsätter turen till den gamla fiskemarknaden Gammel Strand där vi går ombord en kanalbåt för en kryssning i hamnen och kanalerna i Christianshavn.  Vi kommer också se Nyhavn, detta färgstarka och livliga område som en gång var tillhåll för seglare som kom till staden. Idag kantas området av kaféer och barer. Här bodde även sagoförfattaren HC Andersen och vi stannar för att se statyn lilla havsfrun. Turen tar cirka 3 timmar inklusive ca 50 minuter på kanalbåten.

Segwaytur - halvdag

Detta är ett miljövänligt och roligt alternativ till en traditionell sightseeing. Upplev hur du blir ett med detta tvåhjuliga och självbalanserade fordon samtidigt som du...

Detta är ett miljövänligt och roligt alternativ till en traditionell sightseeing. Upplev hur du blir ett med detta tvåhjuliga och självbalanserade fordon samtidigt som du glider smidigt genom Köpenhamn. Vi startar med en genomgång för att du ska känna dig trygg innan vi påbörjar turen. Hjälmarna är utrustade med radiosystem så du kan följa med i guidens beskrivningar av staden medans ni passerar sevärdigheterna.

Middag på MAD

Köpenhamns egna ”Times Square” har fått din äkta diner! MAD står för Modern American Diner och ligger i Industriens Hus mitt i Köpenhamn. MAD betyder just...

Köpenhamns egna ”Times Square” har fått din äkta diner! MAD står för Modern American Diner och ligger i Industriens Hus mitt i Köpenhamn. MAD betyder just mat på danska och här serveras riktigt bra hamburgare, pommes frites, pannkakor, stekar, äppelpaj- allt som kan tänkas stå på menyn på en diner i USA.

Dag02

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Jul på Tivoli

Om du besöker Köpenhamn under jultider är ett besök på Tivoli ett måste. Då förvandlas nöjesparken till ett vinterland med julgranar, färgglad...

Om du besöker Köpenhamn under jultider är ett besök på Tivoli ett måste. Då förvandlas nöjesparken till ett vinterland med julgranar, färgglad belysning och eldstäder. Här anordnas parader och shower dagligen och ni kan även få chansen att träffa jultomten på sin släde.   Julmarknaden består av fler än 70 stånd med leverantörer från när och fjärran som erbjuder ett brett utbud av julens souvenirer, dekorationer och gåvor.  Tivoli utvecklar ständigt nya dekorationer, idéer och aktiviteter för deras julsäsong för att hålla upplevelsen fräsch och överraskande även för de återkommande gästerna.

Guidad tur i fristaden Christiania

Turen leds av personer som har levt eller spenderat mycket tid i fristaden Christiania. Ni får ta del av både den historiska och politiska bakgrunden till området och av personliga...

Turen leds av personer som har levt eller spenderat mycket tid i fristaden Christiania. Ni får ta del av både den historiska och politiska bakgrunden till området och av personliga berättelser som finns i denna färgstarka gemenskap. Turen tar cirka 1 timme och 45 minuter. Här kan det vara bra att ta med stadiga skor då många av vägarna bara är grusvägar.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.