Annons:

Gruppresa till Krakow

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Krakow

Krakow är en attraktiv plats att förlägga sin konferens- eller gruppresa i. Polens andra stad myllrar av liv och historiens vingslag. Dessutom är prisnivån mot resten av Europa låg och man får mer för pengarna om man väljer att ha företagets konferens i Krakow. Vi på Resfeber hjälper dig spara dyrbar tid och hjälper gärna till och anordna er resa.

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

Det är en näst intill mytisk känsla som infinner sig på Krakows tilldragande gator och torg. Det finns mycket sevärt att ta del av på din gruppresa hit, inte minst lockar Gamla stan med skyhöga kyrkor och Europas största torg, Rynek Główny.

I staden finns en blandning mellan
+

historia och nutid. De judiska kvarteren minner om mörkare tider men har en ofrånkomlig charm. De västra delarna symboliserar förnyelse och urbanisering. På din konferensresa upptäcker du att i staden finns kultur i form av enastående arkitektur, museer och gallerier. Inte minst bjuder nya Schindler's Factory på spännande och viktiga utställningar om ockupationen.

Det är enkelt att unna sig lyx till små summor på en konferensresa till Krakow. Här hittar du trendiga caféer, barer och restauranger som håller en utmärkt standard. Bland andra är Glonojad en modern och populär restaurang som vid sidan om sin mångsidiga vegetariska meny bjuder på en utsikt över Plac Matejki.

-
Krakow konferens

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Krakow Sightseeing

City Sightseeing

Följ med på en guidad tur runt magiska Gamla Stan, upp till Wawel Castle och till katedralen med de kungliga gravarna.  Fortsätt ner till Kanonicza- och Grodzkagatorna och se det...

Följ med på en guidad tur runt magiska Gamla Stan, upp till Wawel Castle och till katedralen med de kungliga gravarna.  Fortsätt ner till Kanonicza- och Grodzkagatorna och se det gamla universitetsområdet på vägen. Promenaden går genom det största medeltida torget i Europa. Turen fortsätter sedan upp till det gamla shoppingcentrumet och avslutas vid fortet och Kraków barbican- porten som en gång var entrén till Gamla Stan.

Saltgruvorna i Wieliczka

Saltgruvorna i Wieliczka

Legenden säger att saltgruvorna i Wieliczka var en del av hemgift av den ungerska prinsessan Kinga när hon gifte sig med Boleslaw den blyga för över 700 år sedan. Gruvan...

Legenden säger att saltgruvorna i Wieliczka var en del av hemgift av den ungerska prinsessan Kinga när hon gifte sig med Boleslaw den blyga för över 700 år sedan. Gruvan är full av labyrinter och vackra salar. Tyskland använde gruvan som förvaring under andra världskriget. Under århundraden har fromma och vidskepliga gruvarbetare ristat in siffror, monument och altartavlor på saltväggarna. Dessa fantastiska konstverk tillsammans med gruvans historiska betydelse har tjänat Wieliczka Salt Mine en plats på UNESCOs världsarvslista.

Utflykt till Auschwitz

Utflykt till Auschwitz

I Auschwitz ligger den mest välkända kyrkogården och platsen för ett av världens största folkmord. Här startade 1940 ett koncentrationsläger för polska...

I Auschwitz ligger den mest välkända kyrkogården och platsen för ett av världens största folkmord. Här startade 1940 ett koncentrationsläger för polska politiska fångar och Auschwitz blev sedan centrum för utrotningen av Europas judar. Under 1940-1945 dödade nazisterna cirka 1 500 000 människor här- främst judar, men även polacker, zigenare, ryssar, krigsfångar och medlemmar av andra nationaliteter. Besöket börjar med en femton minuters dokumentärfilm följt av en guidad visning av lägrets bevarade baracker, gaskamrar och krematorier. En rejäl historielektion med andra ord. Intressant och dessvärre "based on a true story".

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.