Annons:

Gruppresa till Lissabon

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Lissabon

En grupp blir inte uttråkad här, portugiserna är experter på att arrangera aktiviteter – ni kan till exempel boka en fartfylld havstur i en RIB-båt eller åka på jeepsafari i Sintrabergen!  Vi på Resfeber har många nöjda och återkommande kunder som varit på en grupp- eller konferensresa till just Lissabon. Vi tar hand om er från början till slut så er gruppresa blir så bra som ni önskar er. 

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan! 

Här är vattnet nära och utsikten ut mot Atlanten är milsvid. Tack vare denna närhet till havet är det inte så konstigt att portugiserna har fisk och skaldjur som specialitet. Portugal är ett land som
+

producerar viner, våga prova de inhemska sorterna. Det mesta är väldigt billigt och det gör ju förstås resan ännu roligare.

Vill er grupp titta närmare på vackra byggnader så missa inte ett besök i den vackra Sé Catedral som ligger mitt i Lissabon, här inne hittar man också många arkeologiska fynd. Vi rekommenderar alltid att man har en sightseeing tillsammans när man är iväg men vill man se mer på egen hand kan man hoppa på spårvagn 28 med sina charmiga gula vagnar från 1800-talet. De slingrar sig genom staden och uppför backarna upp till en av Lissabons mest populära stadsdelar – de gamla Bairro Alto-kvarteren. Här uppe är gränder och hus byggda i labyrintform och området är ett av de bartätaste områdena i staden.

Vi är särskilt förtjusta i Lissabon och Portugal och våra grupper är alltid nöjda när de kommer hem från denna solstad.

-
Klippa i Lissabon

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Sightseeing

Under en tretimmars citysightseeing hinner ni se de största landmärkena i staden. För att ge en så bra bild som möjligt kombinerar turen både buss och en kortare...

Under en tretimmars citysightseeing hinner ni se de största landmärkena i staden. För att ge en så bra bild som möjligt kombinerar turen både buss och en kortare promenad i de äldre delarna. Pombal square, Avenida da Liberdade, shoppingdistriktet ”Baixa” och torget Praça do Comercio. Vi besöker St George´s slott där man har en fantastisk utsikt över staden. Njut av atmosfären i den gamla stadsdelen Alfama med sina pittoreska smala gator och gränder. I Belém ser ni monumenten avspegla den historiska gyllene perioden i Portugal, med sina sjöfarare och upptäcktsresande.

TEAMBUILDING I SINTRABERGEN

En fyrhjulsdriven jeep tar er på ett äventyr genom den vackra miljön i Sintrabergen som finns med på UNESCOs världsarvslista. Ni gör ett stopp i staden Sintra samt i...

En fyrhjulsdriven jeep tar er på ett äventyr genom den vackra miljön i Sintrabergen som finns med på UNESCOs världsarvslista. Ni gör ett stopp i staden Sintra samt i Cabo da Roca – den västligaste punkten i det europeiska fastlandet. Indelat i lag på upp till sex personer ger ni er iväg med en chaufför. På en surfplatta kan gruppen se exakt vart de ska åka och ska sedan ge instruktioner till chauffören. Sedan måste ert lag besvara frågor längs turen samt ta foton på specifika platser. Vem vinner denna spännande tävling?

UPPTÄCK LISSABON MED GOCAR

I Portugals huvudstad kan man prova på att köra GoCar. Det är en bil som berättar vad ni ser tack vare modern GPS-teknik. Bilarna är lättkörda och säkra och...

I Portugals huvudstad kan man prova på att köra GoCar. Det är en bil som berättar vad ni ser tack vare modern GPS-teknik. Bilarna är lättkörda och säkra och under en tretimmarstur assisteras man av personal på skotrar som leder er genom staden till de viktigaste sevärdheterna. Om man vill kan man lägga till en fototävling eller en drink på en av stadens härliga terrasser.

Dag02

CASCAIS, CABO DA ROCA & SINTRA

20 minuter från Lissabon, vid foten av de lummiga Sintrabergen, ligger den romantiska lilla staden Sintra som finns med på UNESCOs världsarvslista. Vackra hus kantar de pittoreska...

20 minuter från Lissabon, vid foten av de lummiga Sintrabergen, ligger den romantiska lilla staden Sintra som finns med på UNESCOs världsarvslista. Vackra hus kantar de pittoreska gatorna och palatset som ligger högt över staden var en gång sommarresidens för Portugals kungafamilj. Vi fortsätter västerut till Cabo da Roca, Europas västligaste punkt, där land möter hav. Efter ett stopp för fotografering vänder vi tillbaka mot Lissabon och åker längs den vackra och vilda Atlantkusten, där vi bla passerar Guincho Beaches samt Cascais och Estoril, en gång i tiden små fiskebyar som idag utvecklats till charmiga små badorter.

Segwaytur

Testa att se Lissabon genom att själv köra ett detta miljövänliga fordon. Att lära sig att köra segway är lätt och ni kommer garanterat att ha kul. Turen...

Testa att se Lissabon genom att själv köra ett detta miljövänliga fordon. Att lära sig att köra segway är lätt och ni kommer garanterat att ha kul. Turen går genom de smala gatorna i de mysiga kvarteren eller längs den vackra floden. I priset ingår personal som följer med, försäkring, hjälmar och mineralvatten.

Speedboat äventyr i Lissabon

Följ med på ett äventyr ombord på en speedboat - en gummibåt som är drygt sju meter lång och har en motor med 175 hästkrafter. Ni får en...

Följ med på ett äventyr ombord på en speedboat - en gummibåt som är drygt sju meter lång och har en motor med 175 hästkrafter. Ni får en oförglömlig båttur på floden Tagus och ser Lissabon och alla monument från ett annat spännande perspektiv.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.