Annons:

Gruppresa till London

London - vår storsäljare för både gruppresor och konferensresor.
Många har redan besökt London men alla återvänder gärna till denna världsmetropol. Är ni 10 personer eller fler? Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar och teamaktiviteter.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

London

I London finns alltid möjligt att uppleva något nytt och spännande. Staden är stor och det är en bra idé att ta hjälp av en expert när man planerar sin konferensresa till London. Vi vet hur man bäst planerar sin vistelse så även gruppledaren kan slappna av både före och under resan.
Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

Alla olika stadsdelar i London har en egen atmosfär; allt från charmiga Notting Hill till det nytrendiga East End som visar upp det kreativa och unga London. Välj det område som passar er grupp bäst. Vi på Resfeber kan hjälpa er.

Traditionella
+

pubar är britternas andra hem – smit in på en pub på eftermiddagen när Londonborna slutat sitt jobb och känn dig som en hemtam invånare i mångmiljonstaden. Vill du hellre uppleva det mer moderna London så kan du välja mellan många trendiga restauranger, det finns mer än fish and chips i London.

Chelsea, Tottenham och Arsenal. Här i London finns tre av världens mest populära fotbollsklubbar. Att gå på fotboll på någon av arenorna här är alltid en upplevelse. Vill du också fylla på garderoben rekommenderar vi de klassiska shoppingkvarteren runt Oxford Street. Gillar du annorlunda marknader? Det finns det många av i London: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane...och inte minst Brick Lane, som idag är Londons hippaste marknad.

 

-
London Underground

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Buss och guide möter upp er på flygplatsen

Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala London och ert hotell. Om ni vill kan ni...

Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala London och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Sightseeing

En klassisk tur inkluderar en panorama-tur i buss runt Parliament Square för att se Westminister Abbey där många av Storbritanniens kungar, drottningar, statsmän, poeter och...

En klassisk tur inkluderar en panorama-tur i buss runt Parliament Square för att se Westminister Abbey där många av Storbritanniens kungar, drottningar, statsmän, poeter och författare ligger begravda. Självklart ser ni även Big Ben och Houses of Parliament samt St Paul´s Cathedral. Turen går vidare förbi Trafalgar Square, Downing Street och Piccadilly Circus och förstås även Buckingham Palace - vid vissa årstider kan man även se vaktbytet. Varför inte avsluta med en tur i London Eye. Er tur kan skräddarsys enligt era önskemål - missa inte denna chans att få en överblick över London.

Jack the Ripper-promenad

Året är 1888, i östra London mördas fem kvinnor brutalt av en av världens första kända seriemördare – Jack the Ripper.  Under denna promenad...

Året är 1888, i östra London mördas fem kvinnor brutalt av en av världens första kända seriemördare – Jack the Ripper.  Under denna promenad följer ni i fotspåren av mördaren, in i de mörka smala gränderna, nerför mörka trappor. Besök mordplatser från filmerna och upplev lukter och ljud från Londons mörkare sidor.

Dag02

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Fotboll

Gå på en fotbollsmatch i världsklass. Det är ingen dum idé att pricka in sitt besök när ett av Premier League-lagen spelar match. Arsenal, Chelsea, Tottenham,...

Gå på en fotbollsmatch i världsklass. Det är ingen dum idé att pricka in sitt besök när ett av Premier League-lagen spelar match. Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, West Ham och Crystal Palace. Fotbollstok eller bara måttligt intresserad – det spelar ingen roll, det är en oförglömlig upplevelse oavsett. Vi säljer även biljetter till Championship-lagen.

Matlagningskurs

Njut av ett glas vin samtidigt som ni lär er olika knep från de välutbildade köksproffsen.

Njut av ett glas vin samtidigt som ni lär er olika knep från de välutbildade köksproffsen.

Dag03

Lunch med fantastisk utsikt i The Shard

The Shard öppnade i februari 2013 och präglar idag Londons skyline, den designades av mästerarkitekten Renzo Piano. Byggnaden är 310 meter hög och är idag den högsta...

The Shard öppnade i februari 2013 och präglar idag Londons skyline, den designades av mästerarkitekten Renzo Piano. Byggnaden är 310 meter hög och är idag den högsta byggnaden i västra Europa. Utsiktsplatserna ligger på våning 68, 69 och 72 och härifrån har man 360 graders utsikt och en bra dag kan man se så långt som 65 mil. Kombinera ert besök med ett glas bubbel i deras bar eller varför inte en lunch, middag eller afternoon tea i någon av The Shards restauranger.

RIB-båt på Themsen

Starta dagen fartfyllt! En tur i en RIB-båt på Themsen ger er en adrenalinkick samtidigt som ni ser Londons berömda historiska platser från floden. Här ödslas ingen...

Starta dagen fartfyllt! En tur i en RIB-båt på Themsen ger er en adrenalinkick samtidigt som ni ser Londons berömda historiska platser från floden. Här ödslas ingen tid på att stanna och lyssna på kommentarer från guiden, båtarna är nämligen utrustade med ljudanläggning. Kanske vill ni känna er som James Bond för en stund? Isåfall rekommenderar vi att ni uppgraderar er till en tur med underhållande guidning på floden med en riktig berg-och dalbana på vattnet som avslutning. Detta samtidigt som musik från James Bond spelas.

Avsluta i London Eye

Avsluta er vistelse i London med en tur i det stora pariserhjulet. Utsikten är milsvid och man ser stadens alla kända landmärken. Om ni vill kan ni boka en champagnetur och säga...

Avsluta er vistelse i London med en tur i det stora pariserhjulet. Utsikten är milsvid och man ser stadens alla kända landmärken. Om ni vill kan ni boka en champagnetur och säga hejdå till London på ett festligt sätt.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.