Annons:

Gruppresa till Milano

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Milano

En konferens- eller gruppresa till Milano har allt för alla. Här hittar ni såväl högklassig kultur, spännande mat som världens modeindustri i en och samma stad. Vi vet var ni ska bo och vilka restauranger ni ska besöka, vi är helt enkelt experter på gruppresor till Milano och hjälper er gärna. 

Milano är centrum för Europas modeindustri och här finns alla de stora modehusen såsom Gucci, Dior och Prada med spännande möjligheter till trendig shopping. Här kan ni även uppleva kultur från olika århundraden under er konferensresa. Katedralen Il Duomo med sina 135 spiror och fantastiska takterass är bara ett exempel. Njut av mat från Italien med internationell touch eller upptäck den fulländade cappuccinon i någon av stadens alla restauranger. Näst intill obligatoriskt är väl också ett besök på det
+

klassiska operahuset La Scala.

För turister på gruppresa går det ofta att få biljetter till matcher på San Siro , hemmaarena för AC Milan och FC Internazionale. De som inte gillar fotboll kanske hellre gör en 600 års tidsresa i konstgalleriet Palazzo di Brera eller besöker något av stadens alla museer där Leonardo da Vinci ofta gjort avtryck.

Strosa gärna runt i stadsdelen Brera, med dess genuina konstnärskänsla. Här hittar ni små gränder nästan utan trafik och här kan ni avnjuta en klassisk Risotto alla Milanese som pricken över i på en lyckad konferensresa. Närheten till Stresa och Lago Maggiore ger er chansen att uppleva en oförglömlig båtutflykt på Italiens näst största sjö. När hemresan närmar sig är ett tips att shoppa ätbara souvenirer i delikatessbutiken Peck på Via Spadari.

-
Milano shopping

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.