Annons:

Gruppresa till New York

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

New York

En gruppresa till New York är något alldeles speciellt. Pulsen. Atmosfären. Energin. Det mesta är extra allt i The Big Apple. Här kan man bara promenera runt bland avenyerna. Se röken som pyser upp från gatubrunnarna och alla gula taxibilar som svischar förbi. Då känner ni att ni är långt hemifrån. Om ni funderar på att välja New York och USA för er nästa konferensresa kan vi på Resfeber hjälpa er med arrangemanget, det är mycket att tänka på och det är en god idé att förboka transfer, middagar och andra evenemang. Många av våra företagsgrupper väljer att lägga konferensen i New York!

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

I New York finns det mängder av sevärdheter: Empire State
+

Building, Frihetsgudinnan och Brooklyn Bridge. Från Brooklyn kan man se New Yorks fantastiska skyline. Om man inte har tid att titta på New Yorks mäktiga byggnadsverk på nära håll kan man ta hissen upp till en av stans högt belägna barer. I Meatpacking District ligger hotellet The Standard som har en snygg och populär skybar. Härifrån har man en utsikt som är värd att betala för. Även Marriot Marquis har en skybar på 48:e våningen och här snurrar dessutom hela baren, ett varv tar en timme. Var lite smart och gå dit före solen går ner så får du se staden både i dags- och kvällsljus. High Line park har sedan öppnandet för några år sedan varit väldigt populär, den är byggd på ett gammalt järnvägsspår och ligger ovanför gatunivå. En häftig känsla att titta på staden lite ovanifrån. Missa inte! New Yorkers bor ofta i lägenheter utan kök och det är inte så konstigt för maten är inte så dyr ute på lokal. Överallt på Manhattan hittar du ställen som säljer One Dollar Pizza.


 

-
New york panorama

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Sightseeing i New York

Turen startar vid Lincoln Center och fortsätter uppför Upper West Side. Ni passerar bland annat Guggenheim Museum, Radio City Music Hall och Rockefeller Centers berömda isrink i...

Turen startar vid Lincoln Center och fortsätter uppför Upper West Side. Ni passerar bland annat Guggenheim Museum, Radio City Music Hall och Rockefeller Centers berömda isrink i Midtown. Times Square och Macy’s passeras innan ni kommer in i Greenwich Village med de pittoreska grändera. Ni kommer också märka hur trendiga SoHo, Little Italys och Chinatowns pulserande blandning av kulturer står i skarp kontrast mot Wall Street.

Helikopertur över New York

Se New York från ovan! Åk på en helikoptertur längs med "The Big Apple". Turen tar cirka 15 minuter. Ni får se USAs mest kända sevärdheter:...

Se New York från ovan! Åk på en helikoptertur längs med "The Big Apple". Turen tar cirka 15 minuter. Ni får se USAs mest kända sevärdheter: Frihetsgudinnan, Empire State, Chrysler, Woolworth, och Met Life (Pan Am) Buildings, Ellis Island, George Washington Bridge, och världskända Central Park. Detta är en upplevelse att minnas.

Cocktail och middag på en «Roof Top bar»

Att besöka en roof top-bar i New York är ett måste. 230 Fifth har stadens största takterrass med bar och en skyline utsikt som slår det mesta. Här kan ni samlas mot...

Att besöka en roof top-bar i New York är ett måste. 230 Fifth har stadens största takterrass med bar och en skyline utsikt som slår det mesta. Här kan ni samlas mot kvällen och ta en cocktail, äta middag och se hur magiskt New York blir i skymningen.

Dag02

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Minikontinenten Brooklyn

Är det inte första gången ni är i New York och vill se något annat? Stadsdelen Brooklyn har under de senaste åren blommat upp som en slags hipp minikontinent med...

Är det inte första gången ni är i New York och vill se något annat? Stadsdelen Brooklyn har under de senaste åren blommat upp som en slags hipp minikontinent med framförallt italienskt och irländskt inflytande. Små konstgallerier trängs med restauranger, butiker och framförallt caféer. Ni besöker bland annat det trendiga området DUMBO (Down Under Manhattan and Brooklyn Bridge Overpass) och promenerar upp på Brooklyn Bridge och får en helt oslagbar utsikt över Manhattan.

Brooklyn Brewery

Gillar ni öl? Brooklyn Brewery är en av de bästa ölproducenterna i världen och det prisbelönta bryggeriet riktar in sig på säsongs- och specialöl. Ta en...

Gillar ni öl? Brooklyn Brewery är en av de bästa ölproducenterna i världen och det prisbelönta bryggeriet riktar in sig på säsongs- och specialöl. Ta en tur till ett av de trendigaste områdena i världen just nu, Williamsburg i Brooklyn, och samla gänget för en ölprovning och rundtur i bryggeriet.  

Dag03

New York från vattnet

Efter några dagar i världens huvudstad blir pricken över i:et en uppfriskande båttur runt Manhattan. Vi går på båten vid Pier 83, vid 42:a gatan och har 3...

Efter några dagar i världens huvudstad blir pricken över i:et en uppfriskande båttur runt Manhattan. Vi går på båten vid Pier 83, vid 42:a gatan och har 3 timmar med sevärdheter framför oss. Passa till exempel på att fånga Frihetsgudinnan på bild från båten och slappna av tillsammans med något att dricka och äta som finns att köpa ombord.

Harlem, gospel och Sylvia’s Soul Food

På norra Manhattan ligger den legendariska stadsdelen Harlem, med sina ”soul-food joints”, afrikanska marknader och jazzklubbar. Ni åker med buss och blir guidade genom bland...

På norra Manhattan ligger den legendariska stadsdelen Harlem, med sina ”soul-food joints”, afrikanska marknader och jazzklubbar. Ni åker med buss och blir guidade genom bland annat spanska västra Harlem och Broadway, vidare genom svarta Central Harlem. Kl. 11:00 slår Baptistkyrkorna upp sina dörrar och vi får se en äkta gospelgudstjänst, en upplevelse som garanterat berör. Turen blir komplett med en sensationell lunch i ”Southern hospitality”-anda på Sylvia’s Soul Food Restaurant.

Tur till Outleten Jersey Gardens

Jersey Gardens är New Jerseys största outlet mall med över tvåhundra affärer under ett tak. Det tar cirka 30 minuter från mid-town Manhattan med buss. Ett smakprov...

Jersey Gardens är New Jerseys största outlet mall med över tvåhundra affärer under ett tak. Det tar cirka 30 minuter från mid-town Manhattan med buss. Ett smakprov på affärerna som finns: Banana Republic Factory Store, Tommy Hilfiger, Gap Outlet, H&M, Lord & Taylor Outlet, Marshalls, Neiman Marcus Last Call, Nike Factory Store, Off 5th-Saks Fifth Avenue… Turen rekommenderas till cirka fyra timmar.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.