Annons:

Gruppresa till Nice

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Nice

En gruppresa till Frankrike erbjuder mycket att upptäcka och vi vill särskilt rekommendera en gruppresa till Nice där ni kan kombinera det klassiskt franska med förstklassig avkoppling. Sol och bad, kulinariska äventyr och museibesök är stadens signum. Med ett stort urval av hotell och konferensanläggningar passar resmålet perfekt för en konferensresa. Om dagarna i stor utsträckning används till möten, spenderas kvällarna på varma uteserveringar.

Vi på Resfeber har goda kontakter på såväl hotell som restauranger och kan hjälpa att ta fram ett bra upplägg för just er grupp.

Kanske är förväntningarna på er gruppresa att se människor i farten med basker och baguette under armen. Då riskerar ni att bli både besvikna och överraskade. Nice erbjuder istället en kombination av det klassiska Frankrike och det
+

moderna. Detta gör staden till ett perfekt för en konferensresa. Närheten till medelhavet gör att maten till mycket består av fisk och skaldjur. Man kan vara säker på att här få äta en bouillabaisse i världsklass.

Unna er en middag på Le Bistrot d'Antoine som ligger i närheten av Operan efter en lång dag i konferensrummet. Kom bara ihåg att boka bord på denna omåttligt populära bistro. Efteråt passar det utmärkt med en promenad längs stranden och att sätta sig på någon av de många trevliga serveringarna.

-
sol och bad nice

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.