Annons:

Gruppresa till Mallorca

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Palma

Den perfekta kombinationen av puls, charm, tapas och hav gör Palma till det perfekta valet för din grupp- eller konferensresa - året om. När man ger sig iväg som en grupp är det mycket att tänka på inför resan - kontakta oss så hjälper vi er på vägen. Hos oss får du alltid en egen kontaktperson och trevlig service. 

Många får aldrig nog av denna pärla. De återkommer gång på gång till Palma. Och vem kan klandras? Mallorcas huvudstad har faktiskt allt man kan önska för en grupp- eller konferensresa! Palma beskrivs ofta som en storstad i miniatyr. Ni har nära till allt, men får samtidigt storstadens stora och varierade utbud av restauranger, nattklubbar, kaféer och shoppingstråk. Lägger man till det ständigt närvarande havet, de bedårande strandpromenaderna och det högst behagliga klimatet brukar
+

också den mest kräsna i gruppen mjukna. Här får ni Spanien när det som allra bäst!

Planerar du en gruppresa för de mindre äventyrslystna och blodtörstiga kanske ett besök i hamnen är mer att föredra. Här kan ni strosa runt och beskåda små, lokala fiskebåtar bredvid magnifika lyxyachter från Europas alla hörn.

-

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.