Annons:

Gruppresa till Paris

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Paris

Är det dags för kick-off, konferens eller vill ni bara ge er iväg på en trevlig gruppresa? Paris är en stor stad och vi hjälper er gärna tillsammans med vår samarbetspartner på plats att ta fram en unik offert till er grupp- eller konferensresa. Vi kan Paris och vi delar gärna med oss av våra tips! 

Läs mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar både för gruppresan och konferensen nedan!

Kulturmetropolen Paris kryllar av inspirerande vyer, historisk arkitektur och romantiska promenadstråk. En gruppresa till Paris erbjuder allt. I Paris hittar man ju alla de kända sevärdheterna: Eiffeltornet, Triumfbågen och konstmuseet Louvren där Frankrikes kronjuvel Mona Lisa hänger. Väl i Paris kanske ni slinker in på ett bageri
+

och köper en baguette, fortsätter till en ostbutik och köper en bit brie och en flaska vin. Sedan promenerar ni vidare upp till den högsta punkten i Paris där basilikan Sacre-Coeur ligger, och njuter av den storslagna utsikten medan ni har en enklare picknick a la Paris. Svårare än så behöver det inte vara.

Missa inte att strosa runt på konstnärstorget Place du Tertre. På väg ner från utkiksplatsen passerar ni Montmartre som är ett mycket charmigt område. På ön IIe de la Cité ligger den omskrivna kyrkan Notre Dame, här kan man bara gå runt ön och ta in det imponerande byggnadsverket. I kulturmetropolen Paris upplever man alla sevärdigheter bäst genom att boka en gemensam sightseeing. Då får ni en samtidigt en bättre överblick över alla arrondissement som Paris är uppdelat på. Efter en kulturdag är det kanske dags för lite shopping? Fransmännen kan sitt mode. Runt Champs-Élysées hittar man de stora shoppingkomplexen. Vill man hellre strosa runt på smågator kan man ta sig till Le Marais. Shoppingen finns överallt. På helgen är dessutom loppmarknaden Marché au Puces de Saint-Ouen öppen- ett mecka för fyndsökare.

 

-
Konferens i Paris

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Sightseeing

Paris byggdes för att imponera på besökare och visst lämnar Triumfbågen, Champs-Elysées, Eiffeltornet och Invalides där Napoleon ligger begravd ingen...

Paris byggdes för att imponera på besökare och visst lämnar Triumfbågen, Champs-Elysées, Eiffeltornet och Invalides där Napoleon ligger begravd ingen oberörd. Guiden visar er också författarnas Saint Germain des Prés och den vackra Luxemburgträdgården, de livliga Latinkvarteren, Nôtre Dame, Louvren med sin högst okonventionella glaspyramid och Grand Palais med sitt glastak. Under vägen får ni även tips om shopping och mysiga caféer samt en och annan anekdot. Paris är en vansinnigt vacker och egensinnig dam som visar gärna upp sig för er. Vänligen notera att inträden till muséer inte ingår eller hinnes med under turen.  Bienvenue à Paris!

Paris på segway

Segway är ett självbalanserat och eldrivet fordon som blivit populärt de senaste åren. Ta en rundtur genom Paris parker och boulevarder genom att lugnt glida runt på din...

Segway är ett självbalanserat och eldrivet fordon som blivit populärt de senaste åren. Ta en rundtur genom Paris parker och boulevarder genom att lugnt glida runt på din segway och njuta av vad staden har att erbjuda. En tur tar oftast runt 2,5 timme med säkerhetsgenomgång och orientering.

Konferens-kryssning på Seine

Gör konferensen till den roliga delen av företagets resa! En konferenskryssning på Seinefloden är ett utmärkt sätt att ge konferensen en personlig touch. Med Paris...

Gör konferensen till den roliga delen av företagets resa! En konferenskryssning på Seinefloden är ett utmärkt sätt att ge konferensen en personlig touch. Med Paris vackraste monument som bakgrund kan ni i lugn och ro hålla ert möte utan att bli störda. Halvdagskonferensen håller sig inom Paris, väljer ni en heldagskonferens söker sig båten ut på den vackra Marnefloden.

Dag02

Ostprovning

Boka in er grupp på denna ostprovning hos Paroles de Fromagers och lär er smaka på ostar på ett helt annat sätt. Denna enastående provning görs på...

Boka in er grupp på denna ostprovning hos Paroles de Fromagers och lär er smaka på ostar på ett helt annat sätt. Denna enastående provning görs på engelska med en fransk ostexpert som också är oenolog – en vinexpert. Ni lär er para ihop ostar med olika viner i en källare från 1600-talet i hjärtat av Marais. Ni kan välja att göra en tur där mer mat är inkluderat, det finns flera alternativ att välja mellan.

Escape Hunt Experience

Detta är den perfekta teambuildingen för en företagsgrupp eller för en grupp vänner som vill göra något extra. Under en timme blir gruppen instängda i ett rum...

Detta är den perfekta teambuildingen för en företagsgrupp eller för en grupp vänner som vill göra något extra. Under en timme blir gruppen instängda i ett rum för att lösa det mysterium som ni finner där inne. Leta ledtrådar, lös pussel och avslöja hemligheten för att kunna fly rummet. Escape Hunt erbjuder dessa ”Escape the room”-lekar på flera ställen i världen – till exempel Sydney, Paris, Tokyo, Dallas och London. The Escape Hunt skänker en del av sin vinst till välgörenhet genom Stop Slavery – en organisation som hjälper de mest behövande barnen i Asien.

Lido Champs-Elysées Cabaret

Detta är en av de mest kända kabaréerna i världen och ligger på den fina avenyn Champs Elysées. Gå på en färgsprakande och glittrande äkta...

Detta är en av de mest kända kabaréerna i världen och ligger på den fina avenyn Champs Elysées. Gå på en färgsprakande och glittrande äkta fransk show och intag er middag eller beställ bara in en flaska champagne. Båda alternativen ger er en oförglömlig kväll. På Lido är arkitekturen utformad så att alla i publiken har en perfekt utsikt över den stora cabaretscenen.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.