Annons:

Gruppresa till Prag

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Prag

Res till Prag och konferera – det är både prisvärt och effektivt. Här kanske ni till och med kan kosta på er ett lite lyxigare boende. I Prag räcker pengarna både till resa, hotell, konferens och aktiviteter. Om vi får veta era önskemål kan vi ta fram den bästa offerten till just er konferensresa.

Prag är en smidig stad för en grupp där du och ditt resesällskap i stort sett kan promenera överallt. Floden Moldau rinner genom staden där den korsas av den kända Karlsbron med sina vackra statyer. Vart ni än går så ser ni spännande byggnader i olika byggnadsstilar – både barock- och jugendepoken har satt sina tydliga spår. Våga
+

svänga av från de lite större gatorna, kanske hittar ni ett  litet torg längst inne i gränderna. Gamla stadens torg har varit marknadsplats ända sedan medeltiden och idag finns här även mängder av uteserveringar. Ölen i Tjeckien smakar som riktig öl ska smaka. Att slinka in på ett av stadens microbryggerier är också en upplevelse. Här bjuds det ofta på en bra stämning tillsammans med det färska, goda ölet.  På andra sidan Karlsbron ligger stadsdelen Malá Strana där lokalbefolkningen i stor utsträckning lever och bor. Här finner ni barock arkitektur i en mysig atmosfär, här finns trevliga uteställen och restauranger. Missa inte att gå förbi John Lennons vägg som sedan 1980-talet är fylld med graffiti och bitar av Beatlestexter. Denna stadsdel är något för er som vill uppleva det verkliga Prag! Koppla av på något av stadens caféer, kanske vill ni gå i Franz Kafkas spår- han satt ofta och filosoferade på Café Louvre. På kvällen kan man välja en jazzclub eller något av Prags lite mer moderna uteställen.

-
Prag Konferens

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Prag torg

City Sightseeing

Er guide tar er med på en promenad genom Gamla Stan där ni bland annat ser den berömda astronomiska klockan och stadshuset. Därefter vandrar ni vidare genom de judiska kvarteren...

Er guide tar er med på en promenad genom Gamla Stan där ni bland annat ser den berömda astronomiska klockan och stadshuset. Därefter vandrar ni vidare genom de judiska kvarteren upp mot Karlsbron – den äldsta bron i Prag, byggd av den tjeckiska kejsaren Charles IV på 1300-talet. Om ni bokar en tur med buss inkluderat kan ni fortsätta längs pittoreska små gator upp till slottsområdet där ni bland annat ser den unika St. Vitus-katedralen och Kungliga Slottet. Här avslutas turen och varför inte ta en gemensam lunch på någon trevlig restaurang?

Ölprovning Prag

Ölprovning

Den berömda BeerGreek Bar i Prag erbjuder en modern form av ölprovning och låter er lära känna den fascinerande och världsberömda tjeckiska ölkulturen....

Den berömda BeerGreek Bar i Prag erbjuder en modern form av ölprovning och låter er lära känna den fascinerande och världsberömda tjeckiska ölkulturen. Bryggmästaren introducerar er till charmen i lokala mikro-bryggerier och den tjeckiska ölkulturen i synnerhet. Beergeek har mer än 20 olika tappningar med olika lokala ölsorter. Ni får prova ett urval av lokala lager, IPA, stout och andra sorter. Följ med till Beergeek och bli en riktig tjeckisk ölhipster! Vi rekommenderar att ni efter detta bokar en middag på en närliggande trevlig restaurang för ett perfekt avslut på kvällen.

MATVANDRING GENOM PRAG

Följ med på en vandring genom de centrala delarna av Prag till oupptäckta restauranger, bistros och caféer. Här finns massor av dolda gastronomiska...

Följ med på en vandring genom de centrala delarna av Prag till oupptäckta restauranger, bistros och caféer. Här finns massor av dolda gastronomiska överraskningar.  Under vandringen kommer ni att upptäcka undangömda kyrkor, magnifika stadsvyer och charmiga smågator och gränder varvat med provsmakningar av tjeckisk mat och charkuterier, lokala drycker och delikata tjeckiska efterrätter. Denna tur tar cirka  3 ½ timmar.

Dag02

Konferens Prag

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Trabant rally Prag

Trabant-rally

Om ni som grupp vill utmana gänget och ta ut svängarna lite extra på resan så kan vi rekommendera ett race genom Prags gator i äkta gamla kommunistbilar från...

Om ni som grupp vill utmana gänget och ta ut svängarna lite extra på resan så kan vi rekommendera ett race genom Prags gator i äkta gamla kommunistbilar från öst-Tyskland. Ni tävlar i lag och ska ta er genom tre kontroller med hjälp av kartor i egen Trabant-bil med förare. Det blir en rolig aktivitet som avslutas med en körlektion för de som vill. Må bästa lag vinna!

Prag restaurang

Restaurangbokning

Prag har under de senaste åren kommit upp med många nya trendiga restauranger som håller världsklass. Vi kommer gärna med förslag till middag eller lunch om ni...

Prag har under de senaste åren kommit upp med många nya trendiga restauranger som håller världsklass. Vi kommer gärna med förslag till middag eller lunch om ni önskar att undvika de värsta turistfällorna.

Dag03

Karlštejn slott

Utflykt till glasfabriken och Karlstejns

Första stoppet är glasfabriken Nižbor, 40 km sydväst om Prag. Guiden visar er runt genom den traditionsrika produktionen, med bland annat glasblåsning och slitverkstad. Ni...

Första stoppet är glasfabriken Nižbor, 40 km sydväst om Prag. Guiden visar er runt genom den traditionsrika produktionen, med bland annat glasblåsning och slitverkstad. Ni får se hur de duktiga lokala hantverkarna förvandlar flytande glasmassa till vackra skålar, pokaler och mycket annat. Efteråt fortsätter turen till Karlštejn, en 1300-talsby som Karl IV byggde runt sin borg som en förvaringsplats för sina dyrbara juveler. Byn är liten med många trevliga och traditionella restauranger och souvenirbutiker där priserna är lägre än vad de är inne i Prag.

Prag cykel bike

På cykel genom Prag

Tillsammans med en instruktör tar ni en 2-3 timmars tur runt Prag och ser de viktigaste monumenten och mest intressanta sevärdheterna.   Ni utrustas med en mountainbike,...

Tillsammans med en instruktör tar ni en 2-3 timmars tur runt Prag och ser de viktigaste monumenten och mest intressanta sevärdheterna.   Ni utrustas med en mountainbike, hjälm och handskar. Er tur skräddarsys enligt era önskemål och med hänsyn till era förutsättningar.

Forsränning Prag

Forsränning

Få fart på adrenalinet genom att susa fram på en konstgjord bana i Prags centrum. Ni får bekanta er med forsränning, lära er hur man hanterar en flotte och prova...

Få fart på adrenalinet genom att susa fram på en konstgjord bana i Prags centrum. Ni får bekanta er med forsränning, lära er hur man hanterar en flotte och prova på hur det känns att parera krafterna i vattnet. Programmet tar cirka tre timmar, inkluderar all utrustning och engelskspråkig guide.

Fler aktiviteter

Öl-spa

Ölspa är en av de mest populära varianterna av spa från medeltiden. Endast naturliga material används: humle, jäst och andra ämnen som behövs i öltillverkning. Ni badar i traditionella ”Beer pearl bath” i 30 minuter och får njuta av en öl under badet. Det finns även en relaxavdelning med varma sängar. Denna kombination ger energi och hälsa till din kropp.

Middagskryssning på Jazzbåt

Under denna 2,5 timme långa kryssning upplever ni Prags historiska sevärdheter från floden Vltava/Moldau. Ombord avnjuter ni en välkomstdrink, trerättersmiddag samt livejazz.

Efter en härlig stund på floden lägger båten till vid kajen igen och ni kan vandra vidare ut i Prags nattliv.

Prag med Segway

Segway är ett effektivt och miljövänligt fordon. Det känns som att man glider fram genom gatorna enkelt och mjukt. Luta dig lite framåt och fordonet börjar rulla i den riktning du vill. På en segway försvinner alla bekymmer - passa på att bara njuta av omgivningarna som ni passerar. En tur på Segway ger dig det mest roliga och unika sättet att se sevärdheter.

Turen startar vid Karlsbron, och tar oss bland annat igenom sevärdheter som Kampa-parken, St Nicholas Church, Prags slott, och det astronomiska uret i Galma stan. Vi stannar också till vid Strahovklostret, med en fantastisk utsikt över staden.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.