Annons:

Gruppresa till Rom

Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Rom

Italiens huvudstad Rom är ett utmärkt val för en konferensresa där ni kan kombinera nytta med nöje. Den eviga staden är som ett levande museum som ni uppleva under er gruppresa till Rom. Här finns också många restauranger av världsklass och berömda sevärdheter som Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi, Peterskyrkan och Spanska trappan – vi på Resfeber hjälper gärna till att ta fram ett förslag för er konferens i Rom.

På 60-talet tog italienarna med sig pastan till Sverige och idag är spagetti och köttfärssås en av våra mest populära rätter på middagsbordet. Boka er gruppresa till Rom och upplev pastan på plats! Eller
+

varför inte köpa en pizzabit och sätta er på en gräsmatta i närheten av Forum Romanum och bara ta in atmosfären. På söndagar är det bilfritt i centrala Rom, en perfekt dag att vandra runt bland gränderna och ta sig tid att titta upp mot de vackra fasaderna. Se de små restaurangerna med sina rutiga dukar där stearinen har runnit nerför flaskorna där ljusen står i. Längst upp på någon av etagerna i det mäktiga Colosseum brukar  solen stråla in på kvällen; det är en fantastisk känsla att sitta där och ta in det mäktiga byggnadsverket. Staden bjuder på flera utsikter, har du orken tar du dig uppför den smala trappan i Peterskyrkans kupol- här väntar en makalös utsikt över Rom. Vart du än vänder dig finner du antika inslag, kanske möter ni en antik staty mitt inne i en klädaffär?

Med vår nordiska måttstock är det aldrig särskilt kallt i Rom. Även vintertid är det behagligt klimat. Kanske passar våren och hösten bäst – annars kan det bli lite väl svettigt!

-

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

City Sightseeing till fots

En lokal guide hämtar gruppen på hotellet och tar er på en tur till fots i Roms hjärta för att bekanta er med några av stadens mest kända sevärdheter:...

En lokal guide hämtar gruppen på hotellet och tar er på en tur till fots i Roms hjärta för att bekanta er med några av stadens mest kända sevärdheter: Trevi-fontänen, Piazza di Spagna med den berömda trappan, Piazza Navona och Pantheon. Vandringen kan avslutas vid t.ex. Piazza Navona där ni kan runda av med en lunch om så önskas.  

UTFLYKT TILL FRASCATI MED VINSMAKNING

Detta är en tur med guide till Frascati — en stad i provinsen Roma som ligger cirka 2 mil sydost om Rom. Här ligger områdets vinproduktionscentrum och här får vi...

Detta är en tur med guide till Frascati — en stad i provinsen Roma som ligger cirka 2 mil sydost om Rom. Här ligger områdets vinproduktionscentrum och här får vi smaka på husets goda vin tillsammans skinka, salami, ost och lantbröd. Det finns också möjlighet att köpa husets produkter.

RUNDVANDRING I TRASTEVERE OCH MIDDAG

Redan under antikens Rom var Trastevere en av de mest livliga kvarteren med de bästa krogarna och det bästa nattlivet. Tillsammans med en guide tar ni en promenad vid via Marmorata,...

Redan under antikens Rom var Trastevere en av de mest livliga kvarteren med de bästa krogarna och det bästa nattlivet. Tillsammans med en guide tar ni en promenad vid via Marmorata, stadsmuren Aureliano och Tibern. Ni stannar för en aperitif vid de mest berömda piazzorna innan ni promenerar vidare till er restaurang för en middag med gott vin, underhållning och musik.  

Dag02

Konferens

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

Håll er konferens på ert hotell. När man är utanför den vanliga hemmamiljön brukar man se saker i andra vinklar.

UTFLYKT TILL TIVOLI

Staden Tivoli ligger cirka 30 kilometer öster om Rom. Under utflykten har ni möjlighet att besöka det flotta renässanspalatset Villa d’Este. Kardinalen Ippolito d’Este...

Staden Tivoli ligger cirka 30 kilometer öster om Rom. Under utflykten har ni möjlighet att besöka det flotta renässanspalatset Villa d’Este. Kardinalen Ippolito d’Este byggde det vackra palatset under 1500-talet. Det stora geometriska parkområdet är fyllt av vackra blomsteruppsättningar, prydnadsväxter och springbrunnar. Strax utanför Tivoli finns också utgrävningar av en av de vackraste antika romerska villorna – Villa Adriana. Här finns möjlighet för shopping, korall- och kamésmycken är typiska gåvor från detta område.

COLOSSEUM & FORUM ROMANUM

Boka in en tre timmar lång citytur vid de imponerande antika romerska utgrävningarna. Området är otroligt vackert med sina antika ruiner och eleganta pinjeträd. Vi...

Boka in en tre timmar lång citytur vid de imponerande antika romerska utgrävningarna. Området är otroligt vackert med sina antika ruiner och eleganta pinjeträd. Vi besöker amfiteatern Colosseum som kunde rymma upp till 80 000 personer och där gladiatorerna kämpade mot varandra och mot vilda djur. Ni besöker också Forum Romanum där det antika Roms politiska liv utspelades och Palantino-kullen där bland andra både kejsar Augustus och Tiberius hade sina palats.

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.