Annons:

Gruppresa till Tallinn

Väljer ni att boka en gruppresa till Tallinn så kommer ni till en stad som är väldigt mysig och charmerande. Både hotell och restauranger håller hög internationell klass och det är ju inte fel att det ligger på en lägre prisnivå än vad vi är vana vid.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Tallinn

Väljer ni att boka en gruppresa till Tallinn så kommer ni till en stad som är väldigt mysig och charmerande. Tinnar och torn. En mäktig stadsmur och sluttande tegeltak. Det är som att vandra runt i en sagostad. Men här finns också moderna restauranger och barer – några med takbarer med utsikt över hela stan. Här hittar man också en helt unik medeltida stadsmur som är ett kulturarv värt att se. Man drömmer sig lätt tillbaka till medeltiden när man strosar runt på Tallinns gator och torg.

Badsugen? Då finns det flera span att välja på, det är en bra idé att välja ett hotell som har ett eget spa så blir det enkelt att slinka in för lite
+

relax. Sommartid kan man bada på någon av de långa stränderna längs Finska viken.

Tallinn är prisvärt, även om Estlands strävan efter att bli ett med övriga Europa, har höjt priserna något. Både hotell och restauranger håller hög internationell klass och det är ju inte fel att det ligger på en lägre prisnivå än vad vi är vana vid.

-
Tallinn i kvällsljus

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.