Annons:

Gruppresa till Warszawa

ÄR NI 10 PERSONER ELLER FLER?
VI BOKAR FLYG, HOTELL, KONFERENS, MIDDAGAR, UTFLYKTER, TEAMAKTIVITETER.
BERÄTTA OM ERA ÖNSKEMÅL SÅ TAR VI TA FRAM DEN BÄSTA OFFERTEN TILL ER.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Warszawa

Boka din nästa grupp- eller konferensresa till Warszawa och hamna i ett av Europas hetaste resmål. Den här urbana metropolen har allt att erbjuda av det senaste. Kontakta oss för en offert för er gruppresa. Vi har många nöjda kunder som besökt Warszawa i grupp eller under en konferensresa och vet därför vart ni ska bo och vilka restauranger som passar bra när man är ett större sällskap. 

Polens huvudstad är ett modernt centrum som flödar av kultur och energi. Denna intensiva vitalitet sträcker sig till stadens blomstrande bar- och musikscen och den årliga kalendern är full av gatufester, vernissager och mängder av flådiga Chopin-inspirerade musikfestivaler. Gör en gruppresa till Warszawa och möts av en positiv vibe som bjuder på en förening mellan gammalt och nytt.

Staden var tillplattad efter andra världskriget men har
+

ersatt det förlorade och är nu i full utveckling. Vid en konferensresa hit får ni uppleva en stad som frodas av trend och kreativitet. Här finns några av de bästa museerna, vilka bjuder på en ny generation av engagerande och interaktiva utställningar som höjer ribban för vad man kan förvänta sig.

Warszawa har blivit centrum för unga nyskapande människor som söker en produktiv miljö. Atmosfären är hipp och det öppnar ständigt upp nya trendiga caféer och restauranger. På er gruppresa besöker ni med fördel specialkaffe-stället Ministerstwo Kawy som bjuder på en fika utöver det vanliga.

-
gruppresor Warszawa kungliga slottet torg

Hotellförslag

Gruppresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.