Annons:

Boka hotell i Aruba

Tropiskt klimat med hög medeltemperatur året runt – på Aruba känner du dig alltid som i paradiset. Tack vare det utmärkta läget har du från ditt hotell i Aruba alltid nära till en utmärkt badplats, med Palm Beach som den mest kända.

Väljer du att bo kring Palm Beach har du allt du kan önska dig inom krypavstånd. Underbar strand, härliga barer och restauranger och givetvis även shopping i form av shoppingcenter som Paseo Herencia shoppingcentre. Lite längre från Palm Beach hittar du även Eagle Beach med sin sammetslena vita sand och azurblå hav. Runt Eagle Beach är tempot inte lika högt, så boka ett hotell här om du vill bo nära stranden men ändå ha det något
+

lugnare.

Få kan väl neka det faktum att Västindien generellt utstrålar en stor dos känsla av lyx och flärd. För dig som är ute efter en riktig lyxsemester finns det mängder av lyxhotell i Aruba att välja mellan här på Resfeber. Men även du som letar budgetalternativ för din solsemester hittar billiga hotell i Aruba. 

-
Rosa hotell på Aruba.

Vädret i Aruba

32° max / 23° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.