Annons:

Boka hotell i Bahamas

Passa på att boka ett billigt hotell på Bahamas! Hos Resfeber hittar du hotell på Bahamas som passar just din budget, oavsett om du vill bo litet, centralt eller mer exklusivt under din vistelse i detta ö-paradis.

Genom att boka ditt hotell på Bahamas bäddar du för den ultimata sol- och badsemestern! Ö-gruppen bjuder på inte mindre än 700 separata öar, som tillsammans erbjuder en stor nypa njutning, avkoppling och spännande fritidsaktiviteter och sevärdheter. Detta är det utmärkta resemålet för dig som söker kritvita sandstränder, svajande palmer, kristallklart vatten och fantastiska korallrev. Under din vistelse här bör du dessutom passa på att besöka nationalparken Inagua, där du får ta del av
+

det rika djur- och naturlivet. Här finns även ett stort antal museer och nöjesparker som täcker de flesta intressen.

De lokala kommunikationerna består främst av båt eller flyg. Kommunikationerna mellan det oändliga antalet öar är mycket goda, vilket gör att du inte blir begränsad under dina utflykter. På de större öarna har du också möjlighet att hyra scooter eller bil. Tänk dock på att trafiken här inte är densamme som hemma i Sverige.

Boka hotell till din drömsemester på Bahamas hos Resfeber nu!

-
Hus på stranden, Bahamas.

Vädret i Bahamas

26° max / 21° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.