Annons:

Boka hotell i Barbados

Planerar du en drömsemester i Västindien? Resfeber erbjuder många hotell på Barbados som passar såväl för den romantiska resan som för familjesemestern.

Om du vill uppleva dykning och snorkling är ett tips att bo i mysiga Carlise Bay. De vackra korallreven bjuder på ett vidunderligt äventyr under vattnet. I Carlise Bay hittar du hotell flera olika prisklasser.

Även Miami beach är känd för sin fantastiska snorkling. Varför inte passa på att åka katamaran? Spänningssökaren kan dyka ned i det stora blå för att titta på ett sjunket skepp. I det här området är djurlivet också rikt, håll utkik efter både sköldpaddor och barracudor.

Barbados bredaste
+

strand hittar du i Accra Beach. Njut av kritvit sand, vågor som rullar in mot stranden. Om du väljer ett hotell här har du också nära till Barbados huvudstad Bridgetown som definitivt måste upplevas!

Om du vill slå ned ditt parasoll på vad som röstas fram till världens bästa strand ska du bege dig till Crane Beach på den sydöstra sidan av ön. Platsen kallas för "stranden med den rosa sanden", när du kommer hit förstår du snart varför. Missa inte heller öns norra sida där klipporna sträcker sig majestätiskt upp mot himlen. Boka ditt hotell på Barbados hos Resfeber och upplev dina drömmars resa!

-
Strand på Barbados.

Vädret i Barbados

Ingen väderdata

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.