Annons:

Boka hotell i Ayia Napa

Sugen på en sol- och badsemester på vackra Cypern? Då bör du passa på att boka ditt hotell i Ayia Napa hos oss på Resfeber! Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i olika prisklasser, så att du enkelt och smidigt kan hitta ett hotell som passar just dig och dina förväntningar.

Ayia Napa, som är Cyperns mest populära semesterort, har något som faller alla i smaken. Orten bjuder exempelvis på högklassiga sandstränder med glittrande, inbjudande vatten, ett enormt utbud av restauranger och barer, fantastiskt välbevarade kulturskatter samt mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar! Ayia Napa är dessutom välkänt för sina många nattklubbar och sprudlande nattliv.

Från ditt hotell i Ayia
+

Napa har du aldrig långt ifrån spännande kulinariska upplevelser, både i form av mat, dryck och delikatesser. I det direkta närområdet finner du även otroligt välbevarade lämningar från forntiden och medeltiden bland annat. Dessa lämningar utgörs exempelvis av gamla teatrar, tempel, kyrkor, kloster och gamla bosättningar - allt med intressant historia att ta del av.

På orten råder ett oemotståndligt klimat året runt för oss frusna nordbor. Här tar sommaren aldrig slut! Så ta tillfället i akt att boka hotell i Ayia Napa hos Resfeber, och njut av sol, bad, god mat och ett spännande nattliv.

-
Ayia Napa, Cypern.

Vädret i Ayia Napa

20° max / 12° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.