Annons:

Boka hotell i Larnaca

Är du sugen på att besöka sydligare breddgrader? Då kan du just nu ta tillfället i akt att boka ett hotell i Larnaca! Vi på Resfeber kan erbjuda en rad fina hotell i denna fantastiska stad. Oavsett dina krav på pris och standard så har vi ett hotell som passar för alla.

Larnaca, som är Cyperns tredje största stad, bjuder sina besökare på ett subtropiskt medelhavsklimat som lockar många soltörstande nordbor varje år. Staden ligger vid den sydöstra kusten och utgör en av landets största handelshamn, vilket givetvis bäddar för utmärkta shoppingmöjligheter av olika slag.

Genom att boka ett hotell i Larnaca får du den optimala blandningen av en avkopplande sol- och badsemester, blandat med ett
+

aktivt stadsliv - det bästa av två världar! Staden bjuder på både stora badstränder och lite mer avskilda badplatser, roliga aktiviteter, intressanta sevärdheter och ett fantastiskt klimat i undersköna miljöer!

Här äter och dricker du dessutom väldigt gott. Välj bland restauranger med internationella maträtter eller det enastående lokala köket med genuin matglädje. Under din vistelse bör du inte missa att smaka av det enastående traditionella cypriotiska köket. Det finns även ett stort urval av mysiga barer och fartfyllda nattklubbar.

Du kan enkelt och billigt ta dig runt i staden via lokalbuss, moped eller cykel. Du åker även taxi billigt.

-

Vädret i Larnaca

23° max / 9° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.