Annons:

Boka hotell i Ålborg

Ålborg är känt för sina många och vackra parker, så oavsett om du är Ålborg på semester eller på konferens eller möte, har du alltid nära till grönområden.

Välj ett hotell nära Ålborgs tågstation för att hamna vid en perfekt knutpunkt med även bussterminal och taxistation. Väljer du att bo här tar du dig dessutom enkelt till fots till Ålborgs shoppingcenter, och kongress- och kulturcentret.

Närmare Ålborgs hamn, med en något mer industriell känsla över stadsbilden, hittar du Jomfru Ane Gade, som sägs vara hela Danmarks kändaste gata. Hit tar man sig gärna ofta under en vistelse i Ålborg, så boka ett hotell i närheten för att
+

aldrig ha långt ifrån shopping, restauranger och vattnet.  

Resfeber rekommenderar att du hyr en cykel och cyklar längs Ålborgs vackra fjord. Många hotell i Ålborg erbjuder cykeluthyrning, eller så hjälper de dig att hitta närmaste cykeluthyrningsställe.

Vi har gjort ett urval av såväl lyxigare som billiga hotell i Ålborg. Klicka runt och välj det som passar dig bäst!

-

Vädret i Ålborg

8° max / 3° min

Växlingskurs

1 DKK / 1,34 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.