Annons:

Boka hotell i Århus

Nästa gång du beger dig till Jylland, missa inte Århus! Resfeber erbjuder många hotell i Århus, staden som är känd för sin stora studentpopulation med en mix av danska och utländska studenter och sin natursköna omgivning. Här finns såväl fest som lugn, och Resfeber placerar dig mitt i smeten när du bokar hotell i Århus hos oss. Danmarks andra stad är charmig och kosmopolitisk.

Varför inte besöka Århus under Aarhus festuge? Då fylls Århus av musik och kultur från hela världen och lokalbefolkningen festar och hyllar sin stads mångfald och rikedom nätterna långa. Staden kallas "leendets stad" och det är knappast utan anledning; här älskar invånarna turisterna
+

och utbytesstudenterna som ger liv och flärd åt deras minimetropol, perfekt belägen vid Kattegatt. Caféutbudet är som du snart kommer märka enormt och innerstaden är varje dag fylld av flanerande danskar. Resfeber placerar dig gärna på ett centralt hotell i Århus med närhet till stadens pulserande ådra; Rådhuspladsen.

Vi föreslår att du bokar in dig på ett hotell nära Store Torv och har nära till såväl de latinska kvarteren som de traditionella danska shoppingkvarteren och centralstationen. Ålborg är fyllt med dansk design, spännande butiker och härliga caféer, restauranger och barer. 

-

Vädret i Århus

3° max / 0° min

Växlingskurs

1 DKK / 1,34 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.