Annons:

Boka hotell i Billund

På Resfeber kan du enkelt boka  hotell i Billund och njuta av en härlig resa till Danmark. Svenskar har sedan öppningen av världens första Legoland 1968 vallfärdat till Billund. Du tar dig enkelt dit, exempelvis med färjan från Göteborg till Fredrikshamn och sedan med bil vidare till Danmarks mest populära nöjespark. Flera lågprisbolag har också börjat erbjuda flighter som tar dig snabbt och smidigt till Billund, där Resfeber smidigt ordnar ditt hotellboende.

Legoland är inte utan anledning en oerhört populär plats för barnfamiljer. Här kan hela familjen ha roligt, både tillsammans och var för sig. Här kan den arkitekturintresserade njuta av MiniLand, där Danmarks mest berömda sevärdheter
+

är uppförda i form av Lego. Barnen kan ta Lego-körkort och tillsammans kan familjen äta legoformade pommes frites som snacks. Storstaden Vejle ligger i närheten för den som vill ta en utflykt och se mer av Jylland.

-

Vädret i Billund

5° max / 0° min

Växlingskurs

1 DKK / 1,35 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.