Annons:

Boka hotell i Fredrikshamn

Upptäck Jylland! På Resfeber kan du boka hotell i Fredrikshamn, såväl nära färjorna till Göteborg och Oslo som till den charmiga stadskärnan som kan erbjuda såväl ett brett shoppingutbud som mysiga restauranger.

Fredrikshamn är en ofta bortglömd destination som många bara verkar se som en passage på vägen mellan Sverige och kontinenten. Men för den som stannar upp och höjer blicken blir det tydligt att Europa inte är längre bort än tre timmars färja från Göteborg. Varför inte boka några prisvärda hotellnätter i Fredrikshamn hos Resfeber ta dig tid att lära känna staden lite närmare? Ta en drink på Palmestranden, eller kasta dig in i ett tropiskt äventyr
+

på Stena Lines badhus The Reef.

För örnentusiasten finns det världsberömda Ørnereservatet bara några mil bort, och för den som vill uppleva dansk natur när den är som bäst är det enkelt att kasta sig på tåget mot Skagen - bara en dryg halvtimme senare sjunker du ner i den jylländska sanden.

Hos Resfeber kan du boka billiga hotell i Fredrikshamn på nolltid! Vi erbjuder hotell över hela Jylland. 

-

Vädret i Fredrikshamn

8° max / 1° min

Växlingskurs

1 DKK / 1,34 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.