Annons:

Boka hotell i Kolding

Upplev Kolding, en dansk pärla i söda Jylland! På Resfeber hittar du snabbt och enkelt prisvärda hotell i Kolding med centralt läge. Oavsett om du söker ett bra och billigt hotell nära universitetet eller ett lyxhotell med promenadavstånd till Koldings historiska sevärdheter så har vi gott om alternativ att välja mellan. Med sitt läge vid Koldingfjordens mynning är Kolding en perfekt utgångspunkt för såväl saltstänkta naturupplevelser som för vidare utforskning av regionens många attraktioner.

De två främsta sevärdheterna i Kolding är Koldinghus, det vackra medeltida slottet i stadens centrum, och Trapholt konstmuseum som är en spännande kontrast till det 700 år gamla slottet. Museet
+

är bland annat tillägnat modern dansk möbeldesign och har en av de finaste samlingarna i hela Danmark. Efter ett besök är det lätt att förstå varför det lilla landet Danmark hade en sådan dominerande global ställning inom möbeldesign under mitten av 1900-talet. Om du väljer ett hotell i centrala Kolding har du båda dessa magnifika upplevelser på bekvämt promenadavstånd genom den charmiga danska småstaden. Vi rekommenderar varmt ett besök till båda.

Oavsett hur du vill bo under din resa till Kolding har vi på Resfeber ett stort utbud av hotell i alla prisklasser att erbjuda. 

-

Vädret i Kolding

12° max / 3° min

Växlingskurs

1 DKK / 1,35 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.