Annons:

Boka hotell i Odense

Resfeber hjälper dig att hitta bra och billiga hotell i Odense, Danmarks tredje största stad som bubblar av kultur, liv och rörelse. Ofta betraktas Fyns huvudstad som Danmarks officiella mittpunkt. Även om det inte stämmer helt geografiskt ligger det nog något i det rent kulturellt!

I Odense finns något för alla. Resfeber erbjuder både budget- och lyxhotell som passar alla typer av resenärer; från barnfamiljer till par, från stora kompisgäng till ensamresenärer.

Det mesta i Odense kan nås till fots. Två populära sevärdheter som ligger lite längre bort från stadskärnan är Fynske Landsby och Odense Zoo. Även om de inte ligger i centrum så är de väl värda ett besök
+

när du är i Odense. Om du inte orkar ta en långpromenad finns det gott om bussar i den välutbyggda lokaltrafiken så att du kan ta dig dit du vill i Odense.

Vi på Resfeber rekommenderar alla att besöka Odense. Hit tar du dig enklast med tåg från Köpenhamn eller bil över Stora Bältbron. Vill du sedan ta dig vidare från Odense är det bara att hoppa på ett tåg söderut, så är du i Hamburg på fyra-fem timmar.
Boka ditt hotell i Odense redan din idag!

-

Vädret i Odense

12° max / 5° min

Växlingskurs

1 DKK / 1,34 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.