Annons:

Boka hotell i Hurghada

Boka ditt hotell i Hurghada på resfeber - du kommer inte att bli besviken! Hurghada är den perfekta semesterdestinationen för dig som gillar solsäkra klimat, vackra sandstränder och fascinerande korallrev blandat med högklassig shopping, god mat och dryck samt spännande sevärdheter och aktiviteter.

Hurghada har på väldigt kort tid gått från sömnig fiskeby till att bli en av Egyptens mest omtyckta bad- och semesterort. Staden bjuder inte bara på fantastiskt vackra badstränder vid Röda havets glittrande vatten, här hittar du också intressanta sevärdheter, har möjlighet att göra spännande dagsutflykter och ta del av en lång rad roliga aktiviteter. Du kan till exempel snorkla och dyka för att utforska de
+

fascinerande och väldigt vackra korallreven en bit ut till havs. Även vindsurfing och ridning är omtyckta aktiviteter, och här finns också ett flertal förstklassiga golfbanor!

Många av hotellen i Hurghada anordnar egen kvällsunderhållning för sina gäster, men i staden finns också ett flertal omtyckta diskotek och nattklubbar liksom ett stort och varierat utbud av restauranger. Du tar dig enkelt runt i Hurghada med de lokala kommunikationerna som främst består av buss och taxi. Något som är värt att tänka på inför en taxiresa är att avtala ett fast pris i förväg.

Hurghada är den ultimata destinationen för dig som söker en mångsidig semesterupplevelse i modern tappning! Boka ditt hotell i Hurghada redan idag!

-
Kamel på stranden i Hurghada, Egypten.

Vädret i Hurghada

26° max / 18° min

Växlingskurs

1 EGP / 0,59 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.