Annons:

Boka hotell i Tallinn

Hos oss på Resfeber bokar du enkelt och smidigt billiga hotell i Tallinn. Leta bland olika typer av hotell och välj ett som passar just dina önskemål, oavsett om du vill ha ditt boende centralt, lite utanför centrum eller rent av ett lyxhotell - vi har vad du söker!

Från ditt hotell i Tallinn har du goda kommunikationsmöjligheter. Med spårvagn och buss tar du dig enkelt till och från Tallinns olika stadsdelar.

I den estländska huvudstaden finner du mycket anrik kultur med spännande historia – till exempel är gamla stan absolut värt ett besök! Den gamla stadskärnan, som grundades redan på 1100-talet, finns idag med på Unescos världsarvslista.

Tallinn bjuder dessutom på ett stort utbud av
+

utmärkta restauranger, avslappnade pubar och barer, sprudlande och fartfyllda nattklubbar och mysiga vinkällare i härliga miljöer. Så passa på att boka ett hotell i det underbara Tallinn och ta del av stadens charm och dess rika utbud av kultur och historia, samtidigt som du njuter av vackra miljöer och ett utmärkt kulinariskt utbud.

-
Kvällsvy över Tallinn, Estland.

Vädret i Tallinn

6° max / 0° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.