Annons:

Boka hotell i Boracay

Slöa dagar på ett tropiskt ö-paradis som Filippinerna. För dig som vill njuta av den ultimata drömresan har vi på Resfeber tagit fram ett stort urval av prisvärda hotell i Boracay.

På den fulländade ön Boracay, i närheten av Båtstation 1, hittar du en av världens i särklass bästa strand, White Beach. Sanden här är så pass mjuk att det känns som att gå på lent puder. Är det framför allt för solen och badet du åker till Boracay kan vi varmt rekommendera dig att boka ett hotellrum här.

Många väljer att bo nära Båtstation 2 eftersom utbudet av barer och restauranger är störst här. Inte långt härifrån finns även Talipapa
+

marknad, ett riktigt paradis för dig som älskar fisk och skaldjur. Här väljer du bland massvis av färska läckerheter från havet, som sedan tillagas framför dig.  

Då Filippinerna är ett väldigt prisvärt semesteralternativ, är det enkelt att hitta billiga hotell i Boracay, många med högre standard än vad man skulle kunna förvänta sig av priserna. Det är inte heller svårt att hitta prisvärda lyxhotell, för den som vill göra resan lite extra bekväm och njutningsfylld. Vilket hotell du än väljer kommer du unna både kropp och själ en välgörande resa till detta semesterparadis.

-

Vädret i Boracay

Ingen väderdata

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.