Annons:

Boka hotell i Åbo

Åbo (på finska Turku) är Finlands äldsta stad som trots sin roll som storstad håller hårt i den mysiga småstadsidyllen. Vi har valt ut en stor mängd prisvärda hotell i Åbo. Chanserna att du ska hitta något enligt dina önskemål här på Resfeber är med andra ord stora. 

Som Europas kulturhuvudstad år 2011 har Åbo mycket att erbjuda, och det mesta finns på gångavstånd längs med Aura å. Åbo domkyrka är en ståtlig byggnad och ett besök dit garanterar en intressant upplevelse, medan medeltida Åbo slott finns nära hamnen. I staden finns också muséer såsom Aboa Vetus & Ars Nova, ett känt museum för historia och nutidskonst, och
+

Sibeliusmuseet är det enda egentliga musikmuseet i Finland. Väljer du ett hotell i hjärtat av Åbo har du dessutom nära till Wäinö Aaltonens konstmuseum och Qwenselska husets apoteksmuseum

Vi har även en rad billiga hotell i Åbo i nära anslutning till flygplatsen - Åbos flygplats ligger på bekvämt avstånd från staden, endast åtta kilometer bort. Trevlig resa!

-

Vädret i Åbo

1° max / -1° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.