Annons:

Boka hotell i Abu Dhabi

Förenade Arabemiraten är hetare än någonsin just nu. Ständigt uppförs nya sanslösa projekt och turister intresserade av sol, arkitektur och omvälvande förändringar färdas i flock till Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. På Resfeber erbjuder vi mängder av billiga hotell i Abu Dhabi.  Du kan hitta såväl ett enklare boende som ett lyxhotell, helt beroende på preferens och budget. Vi har något för alla som är nyfikna på att upptäcka denna bubblande del av världen.

I Abu Dhabi har du aldrig tråkigt. Stanna på ditt hotell i Abu Dhabi och titta ut över en magisk skyline, ge dig ut på stan och shoppa i designbutiker. Kamelracing och ökensafari; här blir ingen aktivitet för
+

konstig och allt är inom smidigt avstånd för den som bokar sitt hotell i Abu Dhabi på Resfeber.

När du ska till Abu Dhabi är det en god idé att bekanta sig stadens bussystem. Vi på Resfeber ordnar ett hotell nära bussknutpunkten på Hazaa Bin Zayed-gatan för dig som vill färdas kollektivt i Abu Dhabi. I Abu Dhabi är hotellstandarden mycket hög, och du kan räkna med att bo lika bekvämt som prisvärt när du bokar din semester här hos oss på Resfeber.

-
Skyline, Abu Dhabi, Förenade Arabemirtaten.

Vädret i Abu Dhabi

30° max / 24° min

Växlingskurs

1 AED / 2,62 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.