Annons:

Boka hotell i Antibes

Känn dig som hemma på Franska Rivieran när du enkelt och smidigt tar dig till ditt hotell i Antibes. Det fina med den här medelhavspärlan är att det går att hitta boende för alla smaker – vare sig du är ute efter flärd och lyx eller prisvärdhet när du letar hotell. På Resfeber hittar du hotellet för just dina behov.

Antibes bjuder på mer än Rivieralyx. Den antika staden grundades av de gamla Grekerna och har ett enastående kulturarv. Här levde och verkade till exempel legender som Evert Taube och Picasso i många år. Tips: kolla in Picassomuséet i den gamla 1500-tals-borgen.

Inom en mils avstånd från Antibes ligger dessutom Cannes, där världens främsta filmfestival
+

äger rum i maj varje år. Av naturliga skäl kan det vara svårare att hitta lediga hotellrum i Antibes under Cannes-festivalen, därför rekommenderar vi dig att gå igenom vårt utbud och boka hotell i god tid om du planerar en Antibes-resa under den här perioden.

Välj bland lyxhotell i det exklusiva området Cap d Antibes, billiga hotell i Antibes pittoreska stadskärna bland vindlande gator och gränder, eller ett härligt badhotell på badorten Juan-les-Pins. På Resfeber har vi alla hotellalternativ du kan tänka dig.

-

Vädret i Antibes

16° max / 8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.