Annons:

Boka hotell i Cannes

Hos Resfeber bokar du enkelt ett prisvärt hotell i Cannes, oavsett om du söker ett billigt eller ett lyxhotell så kan vi hjälpa dig att hitta rätt boende.

Den som besöker Cannes under de veckor då filmfestivalen pågår är säker på att uppleva glamour och flärd. Men staden erbjuder mer än röda mattor och världsberömda filmstjärnor. Hos Resfeber bokar du smidigt och enkelt ett hotell med närhet till bad, shopping, restauranger och sevärdheter.

För den som söker pittoreska gator och gränder är ett boende i le Suquet, gamla stan, ett säkert val. Bokar du istället ett lyxhotell längs la Croisette har du nära till stadens pulserande nattliv. Här kan du också pusta ut
+

på en uteservering efter en dags shopping i de många exklusiva butiker som kantar strandpromenaden. Väljer du ett hotell i kvarteren kring den gamla hamnen, le vieux port, har du möjlighet att beundra de yachter som ligger förankrade och glittrar ikapp med havet.

 Den som väljer att bo i Cannes har också utmärkta möjligheter att utforska den Franska Rivieran och närliggande städer som Saint-Tropez, Nice, Monaco, Antibes och Eze.

-
Vy över hamnen i Cannes, Frankrike.

Vädret i Cannes

15° max / 8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.