Annons:

Boka hotell i Chamonix

Söker du ett boende i Chamonix? Hos Resfeber hittar du hotell i Chamonix i alla prisklasser för såväl skidsemestern som sommarsemestern.

I Chamonix bor du i storslagna omgivningar vid foten av Europas högsta berg, Mont Blanc. Skidområdet består av Brévent-Flégère, Grands Montets, Domaine de Balme och les Houches. Det är enkelt att ta skidbussen mellan samtliga områden, men Brévent-Flégère, även känt som "solhyllan", är närmast om du väljer ett hotell i de centrala delarna av Chamonix. Bor du i
+

stadskärnan är offpiståkning och vidunderliga vyer aldrig långt borta tack vare Europas största linbana som utgår från stadens centrum.  Dessutom ligger skidorterna Megève och italienska Courmayeur nära.

Det kan vara bra att veta att Chamonix är en riktig levande stad med folkliv året om, om du satsar på ett centralt hotell i Chamonix har du gångavstånd till biografer, stadens alpinistmuseum, butiker, och barer. Det finns ett stort urval av mycket bra restauranger i direkt anslutning till alla hotell i staden.  

-
Chamonix, Frankrike.

Vädret i Chamonix

19° max / 9° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,36 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.