Annons:

Boka hotell i Chamonix

Söker du ett boende i Chamonix? Hos Resfeber hittar du hotell i Chamonix i alla prisklasser för såväl skidsemestern som sommarsemestern.

I Chamonix bor du i storslagna omgivningar vid foten av Europas högsta berg, Mont Blanc. Skidområdet består av Brévent-Flégère, Grands Montets, Domaine de Balme och les Houches. Det är enkelt att ta skidbussen mellan samtliga områden, men Brévent-Flégère, även känt som "solhyllan", är närmast om du väljer ett hotell i de centrala delarna av Chamonix. Bor du i stadskärnan är offpiståkning och vidunderliga vyer aldrig långt borta tack vare Europas största linbana som utgår från stadens centrum.  Dessutom ligger skidorterna
+

Megève och italienska Courmayeur nära.

Det kan vara bra att veta att Chamonix är en riktig levande stad med folkliv året om, om du satsar på ett centralt hotell i Chamonix har du gångavstånd till biografer, stadens alpinistmuseum, butiker, och barer. Det finns ett stort urval av mycket bra restauranger i direkt anslutning till alla hotell i staden.  

-
Chamonix, Frankrike.

Vädret i Chamonix

1° max / -10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,18 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.