Annons:

Boka hotell i Marseille

Allt fler av Europas historiska handelscentrum är hamnstäder. Nu för tiden går de en efter en igenom stora förändringar för att möta ett 2000-tal som efterfrågar annat än lyftkranar och varv. När du bor på hotell i Marseille kommer du upptäcka att den en gång ruffiga staden längs Frankrikes medelhavskust växt in i sin samtid på ett alldeles unikt vis. Resfeber erbjuder hotell för varje plånbok på i Marseille.

Marseille är en av Europas allra äldsta städer och präglas av en väldigt spännande
+

historia. Idag bebos och färgas staden av sin unika mix av människor från hela världen, som ser till att turister i Marseille får testa såväl mat som andra upplevelser från såväl öst som väst, nord som syd. Hoppa på ett flyg till Marseille-Provence International Airport så snart som möjligt! Resfeber erbjuder givetvis hotell i Marseille med närhet såväl till själva flygplatsen som till flygplatstransfer.

I staden Marseille är det lättast att ta sig runt om man förstår sig på stadens utmärkta kollektivtrafik. Här finns spårvagn, tunnelbana och buss som kompletterar varandra. I Marseille, en stad som är notoriskt känd för svårigheterna med att ta sig fram med bil, fixar Resfeber gärna ett hotell nära Gare Saint Charles som fungerar som knutpunkt för kollektivtrafiken. Ha i åtanke att hotellstandarden i Frankrike kan vara lite lägre än i Sverige, så boka gärna ett åtminstone tretjärnigt hotell om du prioriterar din komfort. 

-
Vy över Marseille, Frankrike

Vädret i Marseille

18° max / 11° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,25 SEK

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Resevillkor
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.