Annons:

Boka hotell i Nice

Boka hotell i Nice med resfeber.se och upptäck underbara Franska Rivieran. Vi har hotell i alla prisklasser och hjälper dig att hitta det rätta boendet. Njut av servicen och kanske en vacker utsikt över havet på något av Nice alla lyxhotell, eller välj ett billigare alternativ om du reser med begränsad budget eller hellre vill lägga reskassan på annat.

Nice är en stad du kan besöka året runt. Här finns det god mat, shopping, musik, underbara utsikter och fantastisk kultur. När du är där måste du besöka Promenade des Anglais, en strand som är flera kilometer lång. Glöm inte att ta med skor då det är en grus- och klapperstensstrand. Vieux Nice (Gamla stan) är ett måste med alla vackra hus i
+

italiensk stil, smala gränder och flertal restauranger. Besök även marknaden Cours saleya när du är där.

Flygplatsen ligger ungefär en halvmil utanför Nice centrum och du kan enkelt ta dig till staden med buss eller taxi. Själva Nice är inte så stort, därför tar du dig enklast runt till fots oavsett vilken del av staden du väljer att bo i. Det finns även möjlighet att hyra cyklar och första halvtimmen är dessutom gratis. Vill du röra dig utanför Nice är lokaltransporten väldigt bra. Boka hotell idag och bli inspirerad av vackra Nice.

-
Vy över Nice, Frankrike.

Vädret i Nice

14° max / 10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.