Annons:

Boka hotell i Chania

Dags för sol och värme? Skönt! Något som också är väldigt skönt är att du inte behöver leta över hela internet för att hitta ett perfekt hotell i Chania – vi har listat alla möjliga hotellalternativ för dig som bestämt dig för att åka till Kretas guldkorn. Här hittar du billiga hotell i Chania, men givetvis har vi tagit fram en stor mängd alternativ för alla prisklasser, så att du enkelt kan hitta det semesterboende som passar just dig bäst.

Din vistelse i Chania kommer utom tvivel bli fantastisk, oavsett om du bestämmer dig för att bo på ett hotell nära stranden, i gamla stan eller i de nyare delarna av staden. Lyxhotell eller billigare alternativ, allt beror på vad du är ute
+

efter för din resa. I Chania hittar du gott om utmärkta restauranger, mysiga tavernor och en livfull hamn med underbar utsikt över havet. Är du intresserad av arkitektur hittar du inne i Chania stad otroligt välbevarade byggnader av historiskt värde.

Från flygplatsen Chania International Airport tar du dig billigast med den lokala bussen till ditt hotell. Ett annat smidigt alternativ är att ta taxi. Titta efter de blå taxibilarna med vit taxiskylt på taket. I Chania finns även fina färjeförbindelser som tar dig till andra närliggande öar.

Så boka ditt hotell i Chania nu, och njut av en mångsidig semesterupplevelse!

-

Vädret i Chania

21° max / 11° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.