Annons:

Boka hotell i Kos

Letar du efter billiga hotell på Kos? Eller är du snarare ute efter en lyxigare vistelse på den mångsidiga grekiska semesterön? Oavsett prisklass hjälper vi dig hitta vad du söker efter för ditt semesterboende på denna härliga ö.

Ett tips när du letar hotell på Kos är att först bestämma dig för vilken typ av semester du är ute efter. På Kos kan du nämligen göra mer än att njuta av de fantastiska stränderna. Festa på öns otaliga barer och nattklubbar, upptäck antik historia och arkeologi, rid på stranden, snorkla, åk go-kart eller gå på utomhusbio.  Bara för att nämna några aktiviteter.

I Kardamena hittar partydjuret sin hemvist, medan du
+

som söker efter spänning på annat håll kan blicka åt hotell som ligger i anslutning till Paradise Beach, som lämpar sig utmärkt för vattenaktiviteter- och sporter. Lyxhotell hittar du givetvis på alla öns delar.

Kos närmaste flygplats är Hippocrates, belägen 22 kilometer från Kos Town, öns huvudstad. Flygplatsen har utmärkta bussförbindelser till närliggande resorter, och vill du så kan hotellet vid förfrågan även boka transport i form av till exempel taxi.

Boka ditt hotell nu och njut av underbara Kos.

-
Kos stad, Kos, Grekland

Vädret i Kos

12° max / 6° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,18 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.