Annons:

Boka hotell i Mykonos

Grekland nästa! Boka ditt hotell på Mykonos hos oss på Resfeber. Mykonos ligger i det Egeiska havet strax utanför Greklands kust och är en av världens finaste semesterdestinationer.

När du reser till Mykonos kan du förvänta dig en spektakulär semesterupplevelse på en av Greklands allra trendigaste öar. Här råder en lyxig atmosfär, ett färgsprakande nattliv och en frisinnad anda. Denna fantastiska ö kantas dessutom av 20 fina och otroligt välskötta stränder med lockande kristallklart vatten. Här hittar du barnvänliga familjestränder, partystränder och mer lyxiga stränder. Givetvis erbjuder Resfeber strandnära hotell i olika prisklasser på Mykonos.

Klimatet på Mykonos
+

är väldigt milt och behagligt, med uppskattade svalkande havsbrisar. Tack vare sitt utmärkta läge är det som bäddat för olika slags vattensporter på ön, exempelvis dykning och vindsurfing. Även gocart och ridning är mycket omtyckta aktiviteter.

Matutbudet på ön håller väldigt hög standard; här bjuds det på både internationella rätter och traditionell grekisk mat.

Boka ditt hotell i Mykonos hos oss redan idag och njut av det goda livet i den grekiska övärlden!

-

Vädret i Mykonos

15° max / 14° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.