Annons:

Boka hotell i Skiathos

En liten ö med mycket att erbjuda - välkommen till Greklands charmigaste ö! Vi på Resfeber erbjuder prisvärt boende på hotell i Skiathos. Ön består egentligen av en enda, väldigt mysig stad med många fantastiska sandstränder, charmiga restauranger och barer, enastående natur och mysiga gränder att strosa omkring i.

Upplev otroligt vackra naturområden, både längs de vackra stränderna och inåt öns mitt. Många av hotellen vi erbjuder ligger vid de vackra stränderna, så varför inte boka ett rum med fantastisk havsutsikt? Under din vistelse på Skiathos bör du även passa på att ta en tur upp till bergen där du finner svartklädda munkar i klostret Evangelistra. I klostret kan du
+

också unna dig en flaska av munkarnas egenproducerade vin.

Eftersom Skiathos är en ganska liten ö, med sina 47 kvadratkilometer, kan du till fots uppleva ön på ett par dagar. För bekvämlighetens skull är det dock många besökare som väljer att hyra bil om man vill bege sig utanför stadskärnan. Du kan även åka så kallade badbussar eller taxi. Ön har även en egen flygplats, med en av Europas allra kortaste landningsbana.

Du som uppskattar ett varierande strandliv, vacker natur och mysiga uteserveringar i en harmonisk och charmig stadskärna kommer snabbt att förälska dig i ön. Så passa på att boka ditt hotell i Skiathos redan idag och njut av en avkopplande semesterupplevelse i den grekiska övärlden.

-
Hotell, Skiathos, Grekland

Vädret i Skiathos

14° max / 10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.