Annons:

Boka hotell i Thessaloniki

Är du sugen på en härligt avkopplande sol- och badsemester som även bjuder på det där lilla extra? Då har vi på Resfeber det perfekta alternativet för dig! Just nu kan du boka ett prisvärt hotell i Thessaloniki i det underbara Grekland. Här njuter du av ett behagligt medelhavsklimat, och staden bjuder på bland annat sol och bad, intressant historia samt ett enormt utbud av spännande aktiviteter och sevärdheter.

Thessaloniki är Greklands näst största stad och är landets kulturella och kommersiella centrum. Här finns något som passar alla i smaken! Ett enastående utsökt utbud av mat och dryck, mängder av intressanta museer och kyrkor samt ett stort antal sevärdheter. Några exempel på
+

sevärdheter som absolut är värda att upplevas är bland annat Vita tornet, Galerius triumfbåge och Aristotelesplatsen. Staden kan beskrivas som en välbalanserad blandning av gamla romerska och muslimska lämningar, kombinerat med modern arkitektur. Här hittar du också ett vaket och trevligt nattliv och vackra stränder. Resfeber kan erbjuda både centralt belägna och strandnära hotell i Thessaloniki.

Greklands näst största flygplats ligger endast 45 minuter bort, med sina många internationella flygningar dagligen. Inne i staden tar du dig enkelt omkring till fots, men om du vill bege dig till något av de kringliggande ställena gör du bäst i att åka lokalbuss eller taxi. Vänte inte, boka ditt hotell idag!

-
Hotell, Thessaloniki, Grekland.

Vädret i Thessaloniki

24° max / 8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.