Annons:

Boka hotell i Zakynthos

Funderar du på, eller har du redan bestämt dig för att åka till vackra Zakynthos? Bra! Vi hjälper dig nämligen att hitta det hotell på Zakynthos som kommer hjälpa dig att göra din resa oförglömlig. Här finner du många olika slags hotell som passar just din prisklass och dina önskemål bäst.

För de allra flesta brukar matupplevelser vara en viktig del av en härlig semester. Var du än väljer att bo har du alltid nära till utmärkt mat och dryck från ditt hotell på Zakynthos. De otaliga restaurangerna erbjuder allt från traditionell grekisk matkultur, till mer internationellt populära maträtter.

Men Zakynthos erbjuder mer än bara mat. Förutom otaliga mängder
+

restauranger och kaféer har du nära till vackra stränder och havssköldpaddor om du väljer att bo på ett hotell i Laganas eller Kalamaki. För dig som vill bo i ett område med lugnare tempo passar Vasilikos perfekt. Barnvänliga hotell finns i alla delar av Zakynthos, men i Daphne har du närmast till de mest barnvänliga platserna. Vad sägs till exempel om en lekpark belägen i en olivlund? Titta runt bland vårt utbud av billiga hotell på Zakynthos (eller varför inte ett lyxhotell?) och hitta din egen favorit. 

-

Vädret i Zakynthos

18° max / 13° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.